![]() |
Re: E 36 DNG
Pune si tu te rog o poza cu farurile aprinse pe faza scurta,eventual pe intuneric.
MERCI! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Mai sunt ZKW care au lupa mai mare ca cele Bosch
|
Quote:
|
Exista o solutie mai buna sa acoperi incinta la lupa decat sa o vopsesti;)Poate ne vedem o data si iti explic cum am facut eu.
|
Quote:
Quote:
|
|
|
Quote:
fac niste search-uri pana una alta :rolleyes2 Bafta cu masina pe viitor .. ai o baza foarte buna :D |
Quote:
Quote:
Incercati la userul Ziemens,si eu trebuie neaparat sa-mi comand vreo 2 inele de la el... |
Quote:
Daca faci/vrei asa ceva : tabla, nu plastic ! Voie buna ! |
10 Attachment(s)
Salutare.
Am revenit cu un update minor: mi-am retapitat volanul si m-am apucat de refacut jantele. Nu prea ma pricep la polisat dar cu rabdare vor iesi cum trebuie. Pun o poza si cu volanul de schimb:D + o tentativa esuata de strech: 9,5J cu 225 45 17, pana la urma 215 40 17 va fi perfect sau macar 225 40 17 dar sunt cam rare:neutral: |
Salut.Imi place tare mult pisicuta,mi se pare una dintre cele mai frumoase/ingrijite din BV.
|
Ms fain, nici a ta nu e mai prejos.
Mai sunt mici "bube" de rezolvat, dar astept caldura.:-) Astept cu mult interes sa-i fac niste poze calumea, pozele cu telefonul nu prea avantajeaza masina. |
Foarte frumoasa jantele de tipul asta , dau foarte bine pe e36 , la final cand vor fi oglinda o sa rupa tot , spor !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning