![]() |
Re:
Quote:
acolo trebuia sa-l fac si eu cu niste prieteni ...da deh daca n-ai cu cine ! :cry: :cry: :cry: cred ca pana la urma ori stau aksa cu prietena ori printr-un bar :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
|
eu m-am hotarat il fac in pat acasa de unul singur!!!
|
Yo cred ca o sa fac revelionu acasa in familie :lol:
Dar cine stie poate imi surade norocu si il fac cu prenteni mai vede :peace: |
Re:
Quote:
in I`m running --->>> catch me if you can ;) tu faci o mare greseala , la tuning , zici tunning... si la running zici runing... fa asa.. ia N-ul in plus de la tunNing.. si pune-l la runing... ;) si iese treaba P.S : Home Alone de rev. |
munte...predeal...
care e pe acolo sa dea un bep... sa o facem lata :twisted: :twisted: |
Pana acum nu m-am hotarat unde sa fac revelionu` ! Da` oricum cred ca il fac acasa in familie sau intr-un local undeva cu prietenii sa ne simtim bine !!
P.S. : Daq are cineva o idee mai buna ... prv me :wink: |
A aparut un chef in planurile de rev! :( Cu toate ca daca o lasa si pe ea acum eram la Predeal cu SpeedeR :cry: :cry: :cry: deh...bad fuckin` luck ! :cry: :cry:
|
La mine se arata un chef de zile mari cu vreo 40 chiar 50 de persoane .... sper sa fie marfa si sa ma distrez macar acum de Revelion!Oricum distractie placuta tuturor !
|
:)
Cati bogatasi pe forumul asta...bravo voua :))
Eu cred ca il fac la niste prieteni de familie...cu parintii lojic :wink: |
eu la bran...... :))
|
Re:
Quote:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ma voi vreti sa-mi faceti necaz ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ma voi vreti sa-mi faceti necaz ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
:lol: :wink:
|
V-ati pregatit pentru revelion ? ....
Ati adus berile , sampania , prajiturile , sucurile ... ? :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning