![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
oricum, felicitari man!! :)
|
Quote:
|
pai si daca ala saracu e nevinovat si la cumparat de la altu
|
nu cred ca exista oltcitist in craiova care sa nu cunoasca spoileru` de pe DES
|
pai da poate ai si tu prieteni si dacal vede vreunu oi primi si tu vreun telefon de atentzie
|
daca il vad la vreun oltcit ma duc mai intai si vb cu proprietaru si daca ma ia cu vrajeli ca l-a luat de la fibrocom sau alte astea e clara ca da vraja..daca zice ca l-a luat de la x il pun sa ma duca la ala de la care l-a luat..
|
astfel de oameni merita mitraliati fara regrete
|
Salut...masina a iesit frumoasa...chiar nu face nimeni alt model de spoiler spate:(...pacat..ala de fatza oricum e soooper.am si eu o intrebare...tapiteria tu ai facut-o sau este vreo firma...multumesc anticipat
|
Quote:
|
..ma gandeam eu sa fie facut de o firma..:) ca este simplu taiat si pus plasa....si un pret informativ pentru tapiseria se poate?...macar pe pm..pls
|
Quote:
|
ms mult...sunt interesat dar eu vreau sa vopsesc masina..rosu cu negru si interiorul la fel..iar daca nu, fac masina rosie si interiorul crem :d...ma mai gandesc si mai astept pareri de la prieteni...oricum multumesc mult :)
|
Quote:
|
da da bafta
|
1 Attachment(s)
multumesc mult...apropo voi ce parere avetzi...ce culoare sa ii dau?...cam asa as vrea sa arate ..dar in loc de crem sa fie rosu :d..ce ziceti? multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning