Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   noul cod rutier, un mare .....! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/28730-noul-cod-rutier.html)

Dead666Ghost 13-12-06 09:50

Re: noul cod rutier, un mare .....!

bine bine :) .. pot sa ma laud k am invartit primu volan al unei mashini in mers la 6 ani si d atunci .. incet incet .. la 10 ani condudeam masina .. la 16 ani ma plimbam prin alba iulia cu masina lu buniku si faceam drift cu ea p o pajiste in afara localitatii ;) deci practic experienta mea cumulata depasheshte anu ;) :p :)))) ..btw buniku = fost shofer de rally & primu si singuru care a trecut peste ornamentele/pereti/cum dzeului sor kema d p podu de pe valea jiului cu motoru p o singura roata ! .. whatever :) si oricum eu sunt constient de ce si cum si la anumite treceri d pieton kiar sunt claxonat k franez .. adik ma dau jmeker si dup aia franez !?!?!.. whatever..deshi o data ar fi trebuit sami super multzumeask ala din spate .. k dupa c am trecut eu ..ala era la nici un metru probabil in spatele meu si nush cum .. acolo e ceva normal : apar copii dintre mashini fara sa fie vazuti k e o skoala generala in apropiere .. si a putut sa franeze la timp .. k unii copii daia sunt si prosti.. dak vad o mashina k franeaza cand apar ei ..alearga k prostii pana p partea aialalta ..nushi dau seama k poate ala nu opreshte sau k poate veni mashina si d p celalt sens .. .. ; ; si oricum .. p mine pana acuma nu ma ferit nici draq .. in skimb eu am ferit o gramada d prosti CU EXPERIENTA ! .. .. conteaza asa mult catzi ani ai d permis sau catzi kilometri ? Eu in trei luni cu loganu am fukut 5000 plus mashina de la servici .. . . . dak e imi pun drumurile prin tzara p hartie si itzi spun catzi km am aproximativ . . .

ma rog .. cat despre folii .. .. .. vizibilitate in spate la logan ? :) ..si intradevar noaptea la parcari ai o vizibilitate mai proasta dar nu imposibila..de ex dak t apropii de un pom il vezi.. sau de mashina lu tata care nu era p locu ei si era sa o... (aripile de la symbol..alea de fibra s indoaie sau se sparg =)) =)) ? :))))) ) deci pot spune k dupa c t obishnuiesti sunt ok ..si cemi place k nu ma omoara aia din spate cu jeepanele si mai ales xenoanele .. cred k depinde de fiecare

Dead666Ghost 13-12-06 09:58

si pana la urma e legal detectoru ? tata e nebun s plimba cu el pe bord prin orash bazanduse p c ia spus colegu ala de servici... .. :-s

ar 79 dix 13-12-06 14:26

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 658826)
si pana la urma e legal detectoru ? tata e nebun s plimba cu el pe bord prin orash bazanduse p c ia spus colegu ala de servici... .. :-s

da man, e legal, dar numai detectoru nu si antiradarul.
si eu ma plimb cu el pe bord.:)........!

intel23 15-12-06 09:42

1 Attachment(s)
check this...

ar 79 dix 21-02-07 21:56

fratzilor, nu credeam sa zic asa o vorba din gura mea, dar sa ii dea sanatate dumnezeu lu nenea politzaiu, care nu mia luat carnetu in seara asta la mintia, pt depasire pe linia continua. DUMNEZEU sa il ajute in viatza! bine ca mam facut iara cu 2 puncte si 39 de ron amenda asta ii altceva, dar conteaza ca nu mia luat permisu!
nu credeam ca o sa apuc ziua cand o sa zic chestia asta, dar uite ca a venit,....... mai exista si agentzi calumea, care te intzeleg!:shock::flower::peace:
cred ca pana la urma nu o sa scap de suspendare!

canny 24-02-07 00:12

pa mine ma seaca numa un pruncut care cica ii politai , dupa cum arata numa ceo gatat liceul si are un ras ironic tampit ,
la un prieten io luat talonu pe loc pt toba sport(no mai apucat anost nici sa zica mac) dupa cateva zile si ceva euroi mai tarziu sio luat omu nostru talonu , prima oara cand lo vazut la tras iar pe dreapta tot acelasi pruncut si ia cerut actele, la care a spus vad ca tiai recuperat talonu, numa asta vroiam sa vad ,
si la un alt prieten o vrut sa ia carnetu ca cica no dat prioritate la pieton pe trecere, si ia aratat filmu cum dupa o masina parcata era un pieton care atunci pusese un picior pe zebra, io am umblat cateva luni fara nr in fata (femeile fac parcari noi ramanem fara fata la masina)si era sa ma ia si pe mine , lam vazut cum sa uitat la mine da nu ma putut opri (trafic pe horia) asa ca lam pus napoi nr si ma feresc de pruncutu ala ca de ...

BULLETTT 24-02-07 17:19

Am intrat si eu in randul oamenilor normali...dupa ce am circulat circa 1 an de zile fara verificarea tehnica am decis ca e timpul sa merg sa o rezolv si eu...Si am mers la reprezentanta VW.....acolo sunt 1 max 2 mecanici adevarati...restu stiu sa schimbe doar uleiu si antigelu,eventual filtru aer,ulei,polen..."domnu" care mi-a facut verificarea la masina cu capota deschisa la dric,a spus ca este motor de 1.8 benzina si nu a stiut unde este scrisa seria de caroserie....in fine..dupa cateva minute..ii arat unde este seria de caroserie.....facem toate actele...plec frumos spre casa,si nu dureaza 10 minute ca tipu ma suna pe mobil si ma intreaba daca masina are catalizator.

ar 79 dix 24-02-07 18:53

ce tare, asta sigur nu era mecanic, ci desfacator de suruburi!

Aelius 01-03-07 23:20

Pai asa is toti de acolo.Jumate din ei is veniti de la mercedes si acolo mi-am mancat io nervii cu ei.cand am trecut la audi iar am dat de ei si in semn de apreciere, cand miau schimbat placutele de frana au uitat sa mai stranga prezoanele la rotile din spate.Am plecat la bucuresti si cand am trecut de deva am observat ca masina vibra din toate incheieturile asa ca m-am oprit.cand m-am uitat la rotile de spate,prezoanele se mai tineau in 2 filete,practic erau aproape cazute.nu cred ca mai rezistau 1km.Asa ca aveti grija cu baietii astia si de fapt cu toate service-urile de reprezentanta.Io m-am plimbat prin trei si de fiecare data cand duceam masina cu o problema,o luam cu alta............

canny 12-03-07 18:44

1 Attachment(s)
79 DIX sa nu te superi pe mine ca eu sunt chiar la capatu celalalt, ca si cand eram fara numar in fata nu mia dat nici macar amenda, iar cand am avut toba sparta, mia zis da talonu dupa care, ai prea mult de umblat dupa el, numa sati faci toba :)
Cei care ati vazuto deja , ce sa spun amuzativa din nou

ar 79 dix 12-03-07 19:51

Quote:

Originally Posted by canny (Post 794373)
79 DIX sa nu te superi pe mine ca eu sunt chiar la capatu celalalt, ca si cand eram fara numar in fata nu mia dat nici macar amenda, iar cand am avut toba sparta, mia zis da talonu dupa care, ai prea mult de umblat dupa el, numa sati faci toba :)

de ce sa ma supar fratzica? asta e, fiecare cu norocul lui, dar uite ca am avut si eu noroc odata in viatza sa nu imi ieie carnetu. pt ca era pt a 2a oara, si vaaaaaaiiiiiiiiiii de capu meu de mil lua, ca ramaneam fara pita la copii, ca din asta imi castig existentza. si pe deasupra mio mai si zis ca nu o sa il iau inapoi din prima la examen ca is catastrofa chestionarele alea.
itzai dai seama ca daca mil lua, atunci chiar nu mai suportam nici un militzian!:chainsaw::2gun::pistoles:
dar uite ca mai sant si militzieni cu cap si care mai si gandesc! adica oameni!

Aelius 12-03-07 20:36

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 777257)
Pai asa is toti de acolo.Jumate din ei is veniti de la mercedes si acolo mi-am mancat io nervii cu ei.cand am trecut la audi iar am dat de ei si in semn de apreciere, cand miau schimbat placutele de frana au uitat sa mai stranga prezoanele la rotile din spate.Am plecat la bucuresti si cand am trecut de deva am observat ca masina vibra din toate incheieturile asa ca m-am oprit.cand m-am uitat la rotile de spate,prezoanele se mai tineau in 2 filete,practic erau aproape cazute.nu cred ca mai rezistau 1km.Asa ca aveti grija cu baietii astia si de fapt cu toate service-urile de reprezentanta.Io m-am plimbat prin trei si de fiecare data cand duceam masina cu o problema,o luam cu alta............

ce naiba cauta postu meu de la probleme cu service-uri aici?:confused: :yikes: :weirdface

RCS. 12-03-07 21:22

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 794674)
ce naiba cauta postu meu de la probleme cu service-uri aici?:confused: :yikes: :weirdface

Dosarele X...:lol:

criss 12-03-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 794674)

pai daca aici l-ai scris.... daca ti-l mut dincolo vei vedea ca titlul/post va ramane tot asta, eu cel putin am inteles ca ai scris in continuare la ce facea bullettt referire aici

canny 12-03-07 21:31

or venit mini martienii peste noi :)

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning