![]() |
Re: IBIZA Diesel vs cine vrea!!!!!!
Dupa treaba aia cu e92 poate la anul vrei sa incerci cu un Fireblade 929. Felicitari.
|
Quote:
|
salut! ma bag si eu vs fireblade cand o fi. cum ai stat cu m3-ul ? si eu te felicit chiar si pentru bielele rupte, nu ca ar fi de bine la modul propriu, dar la ce faci tu, altfel nu se poate !
|
Quote:
|
m3 are cam 180-185 iesire pe 400 (functie de cutie, soft, greutate, etc), l-ai macelarit, cum s-o fi simtit saracul om ce a platit bani grei pe masina lui... Eu am iesire tot pe acolo 199.xx dar sper ca pana in martie sa mai pun macar 10-15 kmh peste cifrele astea, poate vorbim cand o fi si ne dam.
|
Quote:
|
atunci astept cu interes martie sa ne dam, primul weekend cu soare :)
eu pregatesc un 911 turbo aproape stock (adica scaune stock, muzica stock, jante stock, vopsea stock...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
so fi simtit dar totusi seatul MERGE PE PACURA ...RESTU E CAN-CAN ..........BV HAPLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Quote:
Pentru seatul ala o sa fie ceva iesit din comun cand o sa bata M3 modificate (cum e al tau) sau 325 turbo ... cu aia sa se laude .... sau ca a batut masini de masura ei ... coji de 1000kg golite de tot ce au prin ele si care sunt impinse la extrem sa tine un 20-30x400m .....cand o sa fi capabil sa faci diferenta intre o MASINA GEN M3 E92 si un rahat de Seat care nici in varianta NEW nu costa cat 1 janta de pe masina aia .... o sa intelegi si tu cu ce se mananca chestiile astea .... Ce face Ibita asta in fata unui amarat de bmw 30 din 86 care are motor de 2000 aspirat? ... si ca sa fiu mai exact ... e un E30 320 la Unguri care i da MARE rusinica la Ibita asta.... |
Quote:
|
Quote:
un video, era cat un like! ;) |
Quote:
Acel bmw galben, nu mai are de tare mult timp 2000cmc si da, este aspirat... plus nitro :D (timpii aia la care faci tu aluzie, au fost cu nitro). Si NU merge pe strada, nu este street-legal precum ibiza .. nu are evacuare, nu are podea ... masa la gol este cu vreo 150-200kg sub ibiza .Rezonabil ar fi sa nu ne facem de ras comparand merele pe care le-am vazut in raft, cu niste fructe pe care ne place sa le vedem ca fiind pere, insa nu stim sigur despre ele decat faptul ca nu sunt nici pepeni si nici coacaze...;). La multi ani :) ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning