![]() |
Re: BMW E30 300 si ceva
Quote:
Nici prin compartimentul motor nu are vasul? |
Ba da, dar ala imi este imposibil sa cred ca nu il poti observa :arrow: daca este modelul 1 este pe partea dreapta prins de "oala" de la arc/amortizor; daca este modelul 2 este pe stanga in spatele farurilor pe semiaripa interioara.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ba uite chiar imi vine sa cred ;), si eu am avut aceeasi tiganie pe primul urs care l-am avut :lol:, un m10. A cedat la prima cheie cand am pus b25-ul pe el. Vezi ca si radiatoarele difera nu numai vasul de expansiune. Cel mai bine te elucidezi pe realoem sau bmwfans. Iti atasez si doua fotografii cu ambele variante de vase, ca titlu informativ, prima modelul 1 respectiv a2a modelul 2.
Bafta. |
Daca nu ma insel,pompa de benzina tot de dacie este la tine :lol: .
Daca o sa mai gasesti elemente de dacie sa nu te sperii,toate sunt gandite bine,puse pe raspundere :lol: . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Daca ai m10 e ca in prima poza daca ai m40 e ca in a 2-a. Bafta! |
Quote:
Unde vine pus? |
Quote:
|
Quote:
|
Revin cu o intrebare. Deasupra rotii din spate pe partea dreapta e un vas de plastic cam de un litru cu un tub. Momentan e gol.
Care e scopul lui? Pot sa-l iau jos? Mersi. |
Vasul respectiv e in stransa legatura cu rezervorul de benzina.
Nu inteleg de ce ai vrea sa il dai jos. |
Este un vas de expansiune pentru vaporii de benzina din rezervor. Daca il anulezi, ceea ce e cam dificil, nu vei mai putea face plinul pentru ca pistolul de la pompa nu se va mai opri si o sa bagi benzina pana da pe afara si se va face presiune in rezervor.
Lasa-l in pace. |
Daca ai nevoie de ceva piese de motor mai am eu ceva ramasite, electromotor, alternator, carburator complet complet, suport filtru ulei, suporti motor, etc....
|
Va multumesc pentru raspunsuri. Sunteti de nota 10. Avand probleme cu rugina respectivul recipient nu mai sta prins de aripa si imi freaca in roata.
O sa caut o solutie ca sa-l fixez. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning