![]() |
Re: Racitor benzina!
Quote:
|
Probabil ei l-au facut cu un alt scop!
De ex. l-au pus pe retur pentru a misora temperatura combustibilului care probabil sa incalzid din compartimentul motor(pentru al duce la aceiasi temperatura cu cel din rezervor). |
Quote:
Ideea este ca pe un motor stock,neprevazut cu asa ceva din fabrica,nu se preteaza.Doar montarea acestui racitor nu atrage dupa sine nici un fel de castig in putere. |
Crezi? Nu stii de unde bate vantul, poate va aduce ceva putere, insa insesizabila. Totusi, la consum clar se va simti cu cateva procente in favoare sau nefavoare :-)
|
Quote:
Mai pe scurt....este ca si cum ti-ai pune interne forjate,prezoane intarite prin motor,ambreiaj racing....dar in rest totul este stock...nu castigi nimic,la fel de bune sunt si cele normale. |
Ok am inteles insa aceasta imbunatatire adusa pe langa altele poate sa aduca un plus!
Io nu bag mana in foc ca aduce vrun cp insa nu cred ca ii va face vrun rau motorului ba din contra! |
Quote:
|
M-am interesat pe la mai multe firme care fac radiatoare la comanda si prea se baga nimeni sa faca unul asa mic!Aveti idee ce masinii au radiatorul de la ac din teava de cupru?
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce ai vrea sa confectionezi unul cand exista de cumparat :). cred ca tot pe acolo te ajunge pretul, plus ca e cupru nu aluminiu....
|
Ala care gasesc sa`l cumpar dupa site are teava tot de cupru . si la pret , e mult mai ieftin . nu ma duce mai mult de 100 lei .
|
Quote:
|
din ce vad eu are si o serpentina si e tot din cupru (cele de AC sunt din aluminiu...are un schimb termic mai prost), mi se pare gandit intr-ul fel, nu ca un radiator de AC...nu stiu de ce ti-ai pune ceva facut hand made pe sistemul de alimentare de benzina...
daca nu ai fondurile necesare mai bine lasa masina asa cum e decat sa faci improvizatii |
Ce serpentina maestre ca e o teava in forma de U :lol:
P.s. la multi ani pentru sf Mihail. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning