![]() |
am patrol...se pune? :)
|
Re: 300zx
Quote:
Doru |
1 Attachment(s)
:arrow: lipseste efec.pdf
zarathustra se accepta orice fel de Nissan , nissan sa fie |
vad ca e ceva lume pe aici cu 300ZX-uri stie cineva vre-un 300ZX la dezmembrari (Z32) am s ieu nevoie de cateva piese de pe 300ZX respectiv ssitemul de franare (dicuri/ etrieri/ pompa de servo frana) s iun debimetru de pe VG30DE sau VG30DETT
|
1 Attachment(s)
si manualul pt 300ZX din 94 din asta nu lipseste nimika
|
Re:
Quote:
200sx La Timisoara, vezi pe www.dezmembrari.ro daca mai e anuntul altfel anunta-te acolo ca vrei si o sa te sune omul eu nu am numarul ca m-a sunat cu numer ascuns. Succes Doru |
ZX
Va multumesc pt ajutor!
|
am un 300zx complet pt dezmembrat dak te intereseaza.e atmosferic.
|
lasa si tu un numar de telefon ceva pe privat, sa vorbim
|
0726216933
|
mersi o sa te sun pe sambata
|
vreau si eu pareri despre Nissan 240 sx din `91 e bun la 4800E... are motor de 170 CP, piele in ea servo total, Ac , trapa ( bara pe mijloc) arata bine masina si nu stiu ce sa fac.. daca e sa aiba bube la motor la ce sa ma uit mai intai.. si pt piese ma ajuta cineva si pe mine.. va rog fiti amabili si sfatuitzima si pe mine
|
240 are motor de156cp parca,e super masina,eu in locul tau as alege un 180sx,ala are 170cp.
primul lucru verifici daca are bataie la cuzineti,aste e boala lor,apoi discul de ambreiaj,iar daca era turbo verificai turbina. 4800 ecam mult pt masina,asta doar daca este impecabila. singurul 240sx care mi-a placut e unul alb in ploiesti,care arata si merge marfa. succes lacumparata masina :wink: |
Re:
Quote:
si eu stiam ca motorul KA24DE e mai slab decat CA18DET nu cu mult da e mai slab chestia ca are cuzinetii destul de moi o stiam ca fiind valabila la CA18DET de KA24DE nu am auzit da nici nu m-am documentat, oricum aia se pot schimba destul de usor (e ceva mai greu dar se pot schimba si fara sa dai motorul jos de pe masina). important e sa-i schimbi inainte sa bulesti motorul |
ma intereseaza urgent daca un nissan maxima 1997, full options, motor v6 2.6l s-au 3.2(numai stiu exact) model american are euro 3?>
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning