![]() |
Re: MG ZR
frumoasa masina ...felicitari:D
|
2 Attachment(s)
salut tuturor...detin un mg zr 160 din 2002...daca e cineva interesat...este de vanzare sau schimb cu moto sport
|
-pentru detinatori de MG ZR 1400 , care e viteza maxima care o prinde masinuta ? cat ati mers voi de "tare" :d
|
Quote:
vrei sa iti cumperi zr ee 1.4?? daca ai talpa grea ar trebui sa mearga destul de repede.... :-) nu la fel de repede ca cel de 1,8 sau 2.0 :-) in orice caz e bine sa intrebi de istoria masinutei respective inainte sa o cumperi. poti intra chiar pe clubul rover mg romania. bafta |
Quote:
|
Tare curios sunt sa stiu pe unde mai este fosta mea masinuta din acest topic.
Daca aveti vreo unul cunostiinta dati-mi un semn! As vrea sa stiu in ce stare mai este. |
3 Attachment(s)
Va salut !
Primu` meu MG ZR 160 , are 2-3 sapt de cand e la mine , sunt foarte multumit de el ,insa am de bagat ceva bani in afara de ulei +distributie etc .O sa ma lase ambreiaju` , are un inceput de sfarsit , kitu` de ambreiaj e 700 ron la noi , ciudat e ca am gasit in anglia la 75 lire ...voi ce ati face ? avand in vedere si calitatea pieselor ca de fapt asta ma intereseaza mai mult . Masina are o toba sport de trezeste toti mortii din morti , tre` sa`i fac ceva neaparat ca ma dispera cand fac craiova - bucuresti , plus ca luna viitoare tre` sa fac si identificarea , in fine . Ce ma ingrijoreaza e ca nu prea trage de 160 cai , cel putin asa mi se pare mie , ma gandeam sa schimb tot bujii,fise,ulei,distributie ,ambreiaj si sa vad dupa daca e vreo diferenta , in caz contrar , sfaturi ceva ? In poza fara colant unde e mai ingrijita a fost in valcea , dupa care a ajuns pe mana unui tov de al meu si a ajuns in situatia actuala . In primavara as vrea sa o bag la vopsit , am inteles ca m-ar costa in jur de 20-25 mil , dar deocamdata vreau sa rezolv problemele de mecanica . |
Quote:
Si daca ai drum pe la valcea tot la fel da`mi un pm ca mie dor de ea :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning