Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea ROVER - MG (https://forum.4tuning.ro/430-masina-mea-rover-mg.html)
-   -   MG ZR (https://forum.4tuning.ro/430-masina-mea-rover-mg/284614-mg-zr.html)

kitz` 23-05-12 16:25

Re: MG ZR

frumoasa masina ...felicitari:D

zr160 24-05-12 15:36

2 Attachment(s)
salut tuturor...detin un mg zr 160 din 2002...daca e cineva interesat...este de vanzare sau schimb cu moto sport

catagunit 30-05-12 21:16

-pentru detinatori de MG ZR 1400 , care e viteza maxima care o prinde masinuta ? cat ati mers voi de "tare" :d

Rekinu 30-05-12 21:40

Quote:

Originally Posted by catagunit (Post 5045963)
-pentru detinatori de MG ZR 1400 , care e viteza maxima care o prinde masinuta ? cat ati mers voi de "tare" :d

vrei sa iti cumperi zr ee 1.4?? daca ai talpa grea ar trebui sa mearga destul de repede.... :-) nu la fel de repede ca cel de 1,8 sau 2.0 :-) in orice caz e bine sa intrebi de istoria masinutei respective inainte sa o cumperi. poti intra chiar pe clubul rover mg romania. bafta

catagunit 31-05-12 23:24

Quote:

Originally Posted by Rekinu (Post 5046002)
vrei sa iti cumperi zr ee 1.4?? daca ai talpa grea ar trebui sa mearga destul de repede.... :-) nu la fel de repede ca cel de 1,8 sau 2.0 :-) in orice caz e bine sa intrebi de istoria masinutei respective inainte sa o cumperi. poti intra chiar pe clubul rover mg romania. bafta

-am un MG ZR de 1400 , tocmai deaia is curios care e viteza maxima care o prinde , eu nu zic cu cat am mers ca ma fac de rusine :)) (bine nu am prea avut drum unde sa i dau )

danutzu83 09-07-12 17:41

Tare curios sunt sa stiu pe unde mai este fosta mea masinuta din acest topic.
Daca aveti vreo unul cunostiinta dati-mi un semn!
As vrea sa stiu in ce stare mai este.

andrei_para 27-10-12 13:42

3 Attachment(s)
Va salut !

Primu` meu MG ZR 160 , are 2-3 sapt de cand e la mine , sunt foarte multumit de el ,insa am de bagat ceva bani in afara de ulei +distributie etc .O sa ma lase ambreiaju` , are un inceput de sfarsit , kitu` de ambreiaj e 700 ron la noi , ciudat e ca am gasit in anglia la 75 lire ...voi ce ati face ? avand in vedere si calitatea pieselor ca de fapt asta ma intereseaza mai mult . Masina are o toba sport de trezeste toti mortii din morti , tre` sa`i fac ceva neaparat ca ma dispera cand fac craiova - bucuresti , plus ca luna viitoare tre` sa fac si identificarea , in fine . Ce ma ingrijoreaza e ca nu prea trage de 160 cai , cel putin asa mi se pare mie , ma gandeam sa schimb tot bujii,fise,ulei,distributie ,ambreiaj si sa vad dupa daca e vreo diferenta , in caz contrar , sfaturi ceva ?

In poza fara colant unde e mai ingrijita a fost in valcea , dupa care a ajuns pe mana unui tov de al meu si a ajuns in situatia actuala . In primavara as vrea sa o bag la vopsit , am inteles ca m-ar costa in jur de 20-25 mil , dar deocamdata vreau sa rezolv problemele de mecanica .

mankiony 31-10-12 17:28

Quote:

Originally Posted by andrei_para (Post 5224417)
Va salut !

Primu` meu MG ZR 160 , are 2-3 sapt de cand e la mine , sunt foarte multumit de el ,insa am de bagat ceva bani in afara de ulei +distributie etc .O sa ma lase ambreiaju` , are un inceput de sfarsit , kitu` de ambreiaj e 700 ron la noi , ciudat e ca am gasit in anglia la 75 lire ...voi ce ati face ? avand in vedere si calitatea pieselor ca de fapt asta ma intereseaza mai mult . Masina are o toba sport de trezeste toti mortii din morti , tre` sa`i fac ceva neaparat ca ma dispera cand fac craiova - bucuresti , plus ca luna viitoare tre` sa fac si identificarea , in fine . Ce ma ingrijoreaza e ca nu prea trage de 160 cai , cel putin asa mi se pare mie , ma gandeam sa schimb tot bujii,fise,ulei,distributie ,ambreiaj si sa vad dupa daca e vreo diferenta , in caz contrar , sfaturi ceva ?

In poza fara colant unde e mai ingrijita a fost in valcea , dupa care a ajuns pe mana unui tov de al meu si a ajuns in situatia actuala . In primavara as vrea sa o bag la vopsit , am inteles ca m-ar costa in jur de 20-25 mil , dar deocamdata vreau sa rezolv problemele de mecanica .

Imi pare cunoscuta masina :)) Daca ai ceva nelamuriri despre masina da`mi un pm si iti raspund,ambreiajul trebuie schimbat,uleiul ar trebui sa il schimbi la 160de km ca l`am schimbat eu la 150.bn nush cati km mai are acum :) distributia e schimbata la 118.
Si daca ai drum pe la valcea tot la fel da`mi un pm ca mie dor de ea :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning