![]() |
Re: E46 negrutza mea
2 Attachment(s)
vopsit trimuri interioare negru mat mai putin cel de la schimbator ca nu am putut sa il dau jos ,cand o sa il dau le duc si pe celelalte pt inca o mana sau le fac eu cu ajutorul lui iuly hmm si adi nos :)) vad eo.
PS: poze facute in mers si una la semafor =) |
Astazi era sa o fac lata , m-am bagat tare intru-n girator si mia fugit masina .
Nu am mai putut sa o controlez , am sarit peste borduri si mam oprit la 1 metru de un stalp. Bine ca nu erau masini in girator si oameni ! La prima vedere e ok masina nimic rupt doar o aparatoare de noroi crapata , nu bate nimica cred , ca la sperietura ce am tras-o mi se parea ca toate scartie , zdrangane .. bat etc......... dimineata merg cu ea sa ma uit umpic pe dedesupt sa fie totul ok ca am atins rau d tot. |
Quote:
|
Grija mare cum conduci sa nu faci vreo nebunie ca e pacat de masina :D daca doar ai sarit bordura nu e bai, nu e nici joasa, nici pachet M nu e pe ea inca sa se fi atins, probabil ai atins-o putin pe dedesupt dar nu e nimic grav.
Legat de trim-uri.. ori le faci pe toate colantate, ori le vopsesti pe toate. Te rezolvam cumva in curand.. |
Quote:
|
Quote:
O sa le vopsesc toate ca imi place mai mult decat colantate ;) , |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning