![]() |
Re: E36 - PSK :)
Am vazut masina ta, eram intr-o zi prin 1 MAI, si mi-a atras atentia PSK-ul chiar m-am oprit langa ea, interesanta! Imi aduc aminte si de coupe, 320, 6 cilindri , frumos!
|
frumoasa transformarea de la 2010 la 2011...
cat despre semnale, daca tie iti plac e ok, mie personal nu mi se par urate;)parca dau bine pe masina ta... nu stiu de ce toata lumea este "innebunita" cu chestii de genul "pune-i chestia aia OEM" sau "pune-i ... de M"......dar "M" sunt foarte putine pe forum de fapt....si nu inteleg de ce sa imi iau un 316 sau 318 ca sa schimb tot pe el, cand de fapt imi doresc un "monstru" de 3.2, sau ma rog aproape de asta ca este prea scump e adevarat...de ce sa nu imi iau direct 2.5 daca asta i mi doresc... nu am ceva impotriva pieselor de M sau OEM sunt chiar ok, DAR...piesele after market sunt fabricate special ptr modelul de masina, adica nu sunt improvizatii...deci totul tine de gusturi care clar nu se discuta in rest spor la treaba in continuare, daca tu esti multumit cand esti la volan este perfect...:D |
Quote:
|
Din nefericire masina intra la vanzare,vreau sa mai pun ceva diferenta si vreau sa trec la Cabrio..daca nu reusesc sa o vand pana in primavara,se pastreaza(si se reia totul promis) :D .
|
6 Attachment(s)
Poze cu interiorul,trebuie dat un Vanish neaparat :D
|
Quote:
Zi-mi si mie in ce pret ai luat interiorul!Ms. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Update :
-Table+capace oem+gume de iarna -Bara spate(la culoare) - Difuzor M -Placute noi -Antigel (e belea de frig aici la Piatra-Neamt) -Discuri + etrieri de 2.0i -Ceasuri 260km (pt 4 cilindri) |
Frumos frumos, hai ca se poate si mai bine prin unele locuri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu se mai vinde..se pastreaza si se reia tocatul de bani :D:D
|
Se poate inchide ! Multumesc !
|
pacat ca ai dat-o. ce vrei sa-ti cumperi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning