Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Time Squad (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/28422-time-squad.html)

Godfather 18-12-06 18:07

care era omu cu polish de la TS ? ca as avea ceva de lucru pt el. nu ii gasesc postul...nici nu mai stiu idul .

am gasit pana la urma ...scump, dom'le , scump....

brautomobile 18-12-06 18:35

Re: Time Squad

Godfather scartarule!Sunama sunt fierbinte...acelasi nr ca a lui sfigmo dar cu 69 la urma.

Godfather 18-12-06 18:53

Quote:

Originally Posted by brautomobile (Post 666101)
Godfather scartarule!Sunama sunt fierbinte...acelasi nr ca a lui sfigmo dar cu 69 la urma.

lol...care din numerele lui sfigmo ?

DaNuTzU' 18-12-06 21:55

ce ziceti baieti o punem de un meci de fotbal intre INTER Time Squad si FC Csr???

sfigmo 18-12-06 22:00

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 666416)
ce ziceti baieti o punem de un meci de fotbal intre INTER Time Squad si FC Csr???

V-am propus eu ceva...acolo la CSR ...tell me if you want that...omule...noi suntem batrani...pensionari...noi nu ne stim distra...suntem plictisitori...doar piry ce mai poate fugi ca are energie in el mai multa decat duracell-bunny... dar nu sunt convins ca daca da cu piciorul in minge nu ramane mingea pe loc si sare el inapoi...:)

Apropos...Piry...pune dreaq pozele alea ca vreau sa ma vad cat de batran sunt...oglinzile de la mine din casa sunt toate de-alea ce deformeaza si nu se vede realitatea in ele...sau???chiar asa de urat sunt precum ma vad eu in oglinzi???

DaNuTzU' 18-12-06 23:09

hai mah sfigmo acuima la bun vb !!! la faza cu masinile nu ma bag:)))

sandrei 19-12-06 01:40

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 666581)
hai mah sfigmo acuima la bun vb !!! la faza cu masinile nu ma bag:)))

imi pare rau danutz ca trebuie sa te dezamagesc ,dar in numele clubului declar ca ne putem razboi doar la SAH sau Curling... la fotbal,nu prea ne pricepem

DaNuTzU' 19-12-06 07:51

e bun de la noi cine crezi ca se pricepe la fotbal??:)))
numa noh am zis ca sa vedem dak vreti;)
ca la masini nu are rost ca sunteti mai tari ca noi:D

sfigmo 19-12-06 08:10

Daca ii voie sa dam peste cotoaie jucam...sa nu se puna faulturile...nu cu lovituri libere si sa nu se ia in considerare jocul d'al'de lacatus cu coate in gura si pumni in ficat...ca altfel noi nu putem fugi mult mah...suntem fumatori si alcoolici...noi avem un alt mod de a ne distra...;)

DaNuTzU' 19-12-06 10:04

lol lasa mah ca si eu beau si fumez ca un porc:P dar 5 min is in stare sa fug cre'ca:))

ZanDer 19-12-06 10:18

no ... fotbal ? :D

brautomobile 19-12-06 17:32

Eu zoc sa o lasam pentru primavara ca avem teren sintetic la Sun.Eu zic ca e prea frig si urmeaza sarbatorile.Care credeti ca mai puteti fugii dupa 2 saptamani de mancat si baut fara masura?

smoke 19-12-06 17:38

oare is gata saptamanile alea?? io creca pana in primavara tot ase se tine treaba :))

DaNuTzU' 19-12-06 20:22

primu om care a zis ca o sa fie ceva brautomobile !!! respect!

Xdriver 19-12-06 20:36

eu zic sa va facet ncalzirea cu un meci on-line:)

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning