![]() |
care era omu cu polish de la TS ? ca as avea ceva de lucru pt el. nu ii gasesc postul...nici nu mai stiu idul .
am gasit pana la urma ...scump, dom'le , scump.... |
Re: Time Squad
Godfather scartarule!Sunama sunt fierbinte...acelasi nr ca a lui sfigmo dar cu 69 la urma.
|
Quote:
|
ce ziceti baieti o punem de un meci de fotbal intre INTER Time Squad si FC Csr???
|
Quote:
Apropos...Piry...pune dreaq pozele alea ca vreau sa ma vad cat de batran sunt...oglinzile de la mine din casa sunt toate de-alea ce deformeaza si nu se vede realitatea in ele...sau???chiar asa de urat sunt precum ma vad eu in oglinzi??? |
hai mah sfigmo acuima la bun vb !!! la faza cu masinile nu ma bag:)))
|
Quote:
|
e bun de la noi cine crezi ca se pricepe la fotbal??:)))
numa noh am zis ca sa vedem dak vreti;) ca la masini nu are rost ca sunteti mai tari ca noi:D |
Daca ii voie sa dam peste cotoaie jucam...sa nu se puna faulturile...nu cu lovituri libere si sa nu se ia in considerare jocul d'al'de lacatus cu coate in gura si pumni in ficat...ca altfel noi nu putem fugi mult mah...suntem fumatori si alcoolici...noi avem un alt mod de a ne distra...;)
|
lol lasa mah ca si eu beau si fumez ca un porc:P dar 5 min is in stare sa fug cre'ca:))
|
no ... fotbal ? :D
|
Eu zoc sa o lasam pentru primavara ca avem teren sintetic la Sun.Eu zic ca e prea frig si urmeaza sarbatorile.Care credeti ca mai puteti fugii dupa 2 saptamani de mancat si baut fara masura?
|
oare is gata saptamanile alea?? io creca pana in primavara tot ase se tine treaba :))
|
primu om care a zis ca o sa fie ceva brautomobile !!! respect!
|
eu zic sa va facet ncalzirea cu un meci on-line:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning