Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Achizitia Politiei Din Focsani (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/28333-achizitia-politiei-focsani.html)

ERY 25-01-07 16:51

Re: Achizitia Politiei Din Focsani

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 714956)
nu-i normal sa aiba politia touareg, sincer, logan 1.6 16v, passat, dar touareg?
se exagereaza clar...
comisioanele astea, cum fac ele minuni cu bugetul vlaguit al politiei....

Alea au fost cumparate PERSONAL de catre primar.....nu are treaba cu bugetul Politiei pt ca sunt pt polistii comunitari ce apartin de Primarie si nu de MAI

GolfuletzS 25-01-07 17:04

la intrarea in buftea... am vazut 3 touareguri ...

ai dreak ce saraci suntem

Burnout18 26-01-07 21:55

saraci am fost noi mereu!!! nu si marii bossii ai capitalei si smecherii ce fac magarii!!! de la aia isi ia politia romana tuaregurii si passaturii!!mai ramane se achizitioneze un McLaren sau un Lamburghini!!:)))

Leul 27-01-07 10:16

Quote:

Originally Posted by Burnout18 (Post 717062)
saraci am fost noi mereu!!! nu si marii bossii ai capitalei si smecherii ce fac magarii!!! de la aia isi ia politia romana tuaregurii si passaturii!!mai ramane se achizitioneze un McLaren sau un Lamburghini!!:)))

Dute in italia si acolo au aia Lambo la politie :D !!! Nu cred au bani ai nostri " preteni " de Lamo sau McLaren si in plus nici strazi nu avem ptr a " testa " masinile :D daca intelegeti ... :-P

Burnout18 01-02-07 07:48

lasa masinile din Europa ca nu ne intereseaza asta!! noi vb de astea de aici!!!!Ai vazut ca la Nemtzi sunt bmw la italienii Alfele si la noi trebuia Dacile!!!!DE asta ma mir eu!! Ca un Lamburghini la Italieni e ca la noi un Logan mai instarit!!! :)

Ace Axel 08-02-07 19:49

v-ati gandit k poate au o intelegere cu Volkswagen ... din moment c folosesc volkswagen de o gramada de timp... passat-uri si dubele ...

orlando 08-02-07 21:52

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 738992)
v-ati gandit k poate au o intelegere cu Volkswagen ... din moment c folosesc volkswagen de o gramada de timp... passat-uri si dubele ...

sunt mult prea multe interese si multe motive ascunse...
ar putea alege foarte frumos si alte marci nu numai VW dar cine stie a cui o fi afacerea...bine e cam greu de crezut avand in vedere ca vw se folosesc de foarte mult timp la noi in tara dar cine stie...

Mihaitza_tdi 08-02-07 22:17

Si inainte de fapt si akuma sunt Vento deci tot Vw!

Burnout18 11-02-07 08:40

Nu cred ca este vreo intelegere!!!!Ca atunci ce au luat cateva si poate am obs ca sunt bune si au ramas pe VW !!!De ce nu au luat passaturi in loc de loganuri daca aveau o intelegere!!! faceau un discount imens si luat passaturii!!Cred ca este unu pe la IPJ care ii place VW mult!!:P

orlando 11-02-07 15:35

Quote:

Originally Posted by Burnout18 (Post 743167)
Nu cred ca este vreo intelegere!!!!Ca atunci ce au luat cateva si poate am obs ca sunt bune si au ramas pe VW !!!De ce nu au luat passaturi in loc de loganuri daca aveau o intelegere!!! faceau un discount imens si luat passaturii!!Cred ca este unu pe la IPJ care ii place VW mult!!:P

haide totusi sa fim realisti!!!
nu au nici in clin nici in maneca loganurile cu passaturile la pret...oricata reducere faceau cei de la VW nu cred ca ajungeau la pretul de,sa zicem, 15000 de euro ptr varianta noua 1.9 TDI atentie..ca sa nu mai vorbim de costurile intretinerii unui Passat comparative cu ale unui Logan,si lista poate continua la infinit ;)

Korne 31-08-07 19:13

Deci in Buftea nu e unul, sunt 3 bucati... e Touareg in buftea, e nebunie, am trec relativ des pe acolo...3 bucati frate:lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning