![]() |
Re: Achizitia Politiei Din Focsani
Quote:
|
la intrarea in buftea... am vazut 3 touareguri ...
ai dreak ce saraci suntem |
saraci am fost noi mereu!!! nu si marii bossii ai capitalei si smecherii ce fac magarii!!! de la aia isi ia politia romana tuaregurii si passaturii!!mai ramane se achizitioneze un McLaren sau un Lamburghini!!:)))
|
Quote:
|
lasa masinile din Europa ca nu ne intereseaza asta!! noi vb de astea de aici!!!!Ai vazut ca la Nemtzi sunt bmw la italienii Alfele si la noi trebuia Dacile!!!!DE asta ma mir eu!! Ca un Lamburghini la Italieni e ca la noi un Logan mai instarit!!! :)
|
v-ati gandit k poate au o intelegere cu Volkswagen ... din moment c folosesc volkswagen de o gramada de timp... passat-uri si dubele ...
|
Quote:
ar putea alege foarte frumos si alte marci nu numai VW dar cine stie a cui o fi afacerea...bine e cam greu de crezut avand in vedere ca vw se folosesc de foarte mult timp la noi in tara dar cine stie... |
Si inainte de fapt si akuma sunt Vento deci tot Vw!
|
Nu cred ca este vreo intelegere!!!!Ca atunci ce au luat cateva si poate am obs ca sunt bune si au ramas pe VW !!!De ce nu au luat passaturi in loc de loganuri daca aveau o intelegere!!! faceau un discount imens si luat passaturii!!Cred ca este unu pe la IPJ care ii place VW mult!!:P
|
Quote:
nu au nici in clin nici in maneca loganurile cu passaturile la pret...oricata reducere faceau cei de la VW nu cred ca ajungeau la pretul de,sa zicem, 15000 de euro ptr varianta noua 1.9 TDI atentie..ca sa nu mai vorbim de costurile intretinerii unui Passat comparative cu ale unui Logan,si lista poate continua la infinit ;) |
Deci in Buftea nu e unul, sunt 3 bucati... e Touareg in buftea, e nebunie, am trec relativ des pe acolo...3 bucati frate:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning