![]() |
msu, 130 de cai la volanta!! la roata s-ar putea sa aibe mai putin.
|
mai vrem niste poze 3D cu ultima versiune de Oltcit TURBO!!u!!!
|
Bai . . . . de ce sunteti carcotasi . . . . pe un forum pe care lumea pune botu la turbine cicloidale tronconice si stuturi de invervier de ce nu am zice si de oltcituri turbo . . . . ????
Oricum ma mira ca s-a prins lumea . . . . . Vroiam sa pun o turbina la misto pe acolo si un radiator de ulei pe post de intercooler da am renuntat ca nu am timp . . .. Oricum . . . de la stuturile de invervier vad ca a mai progresat lumea pe aici :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
fordule da si cand v-a fi montata turbina aia pe oltcit, cred ca nu o sa mai creada nimeni.
urmatorul post tre sa-l punem pe bune sa vedem cati carcotasi sunt |
Cred ca topicul trebuia sa fie de la inceput la Divertisment!!
|
mah suntetzi tari ! acum ca s-a prins lumea si v-au luat la mishto va datzi de gard . oricum stapanului cataractei din poza ii recomand sa isi monteze si el macar 2 coliere la filtru de benzina , asta ca sa nu ia foc inainte sa ii puna turbo :D
|
daca tu reusesti sa scoti furtunele alea de acolo . . . .
Oricum . . . . . pe forumul asta si daca spun ca am facut o trotineta cu nitrometan pune lumea botu . . . . asta este un lcuru inbucurator . . . .4 tuning are o credibilitate vecina cu naivitatea :wink: :wink: :wink: Da mai asteptati pana la primavara sa vedeti ce n-ati vazut . . . . . :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
Misto teapa. Si mai misto ca s-au scris trei pagini pe tema asta.
|
A inceput sa se destepte lumea, la stuturi s-au scris vreo 6 :lol: La urmatoarea, cred ca se prind din prima...
|
dEPINDE DE CAT DE BINE E GANDITA SI EU O GANDESC BINE !!! :lol: :twisted:
|
Ma daca omu' se plictiseste cu timpul liber lasati-l in pace, da?! :lol: Maine fac si eu un topic la bazar ca vand chiloti tanga pt barbati! :lol:
|
diferenta ar fi ca daca nu ma insel eu chiloti tanga exista :lol: - cine-i poarta.....treaba lui.
si marea problema e ca prea putini au curajul sa recunoasca ca si-au luat-o si ca sunt necunoscatori. stuturi de invervier, turbine cicloide, oltcit turbo manarit cu laptopu.....hmmm....daca nu ma insel topicul asta a generat 3 pagini in mai putin de 24 de ore. ar fi fost bine sa fie si constructive. :? ar fi fost frumos daca cineva i-ar fi incurcat pe baieti cu intrebari la obiect. dar......hai sa ne luam de ei ca au facut o gluma doua... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning