Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Mm-04-szh (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/28265-mm-04-szh.html)

DACIA-Wrc 13-12-06 12:58

Re: Astept opinii si sugestii

geamu din fata il dau isor jos, problema ii cu alea din spate...
desfaci panou este macaraua, care are un nit nic, il desfaci si tragi geamu afara
folia o zgarii intr-un colt cu o lama si apoi o tragi jos
de spalat ce ramane speli cu umpic de benzina, merge garantat toate mizeria ce ramane dupa ea, sau poti incerca cu apa cu sampon

aganon_2002 13-12-06 20:36

Nu stii? foliile astea avizate RAR is alea care se pun "la cald"?? cica dupa ce se pun se incarzesc sa elimine bulele care ai ramas intre folie si geam.

artistu' 13-12-06 20:45

merci baieti..am sa incerc asa dar totusi imi este mila sa le scot ca arata prea bine cu ele...poate am sa pun niste poze sa ziceti o parere..despre ea :) dak ar merita sa le dau jos de dragul gaborilor

Bogdan' 14-12-06 00:12

si eu am cielo si il dau.daca vrei iti pot vinde eu jentile pe la 5 milioane cu tot cu gume,iar placute de frana poti sa iti iei ferodo sub 1 mil si sunt foarte bune,telescoape pe gaz pe la 5 mil jumate.etc etc.asa mi-am luat si eu si is f multumit si toate piesele au GARANTIE!!pun si o poza in care se vad jentile daca te intereseaza.poza e mai veche(2 ani)numa asa am avut.
daca vrei sa ma intrebi ceva poti sa imi dai un pm si facem rost de piese si ce trebuie

DACIA-Wrc 14-12-06 09:08

pune o poza cu jentile, si cu aia pleznita ca vreau s-o vad sa nu viu pana la tine ca mi cam lene

Bogdan' 14-12-06 09:21

1 Attachment(s)
vin si pozele acusi....doar asta am gasi-to sa se vada jantele:x

Bogdan' 14-12-06 12:43

si...dacia wrc sa imi zici si mie ce aia plesnita'?ca poate am inteles eu altceva...

DACIA-Wrc 14-12-06 15:10

atunci frateto are una pelznita?

Bogdan' 14-12-06 18:00

dacia nu am inteles bine sa imi spui mai pe romaneste ce problema ai ca nu inteleg.....scuze de off....

DACIA-Wrc 14-12-06 19:40

n-am nici o problema 1 la mana
2 am vrut o data sa cumpar un set de jenti de la frateto...alea de pe kadett da n-am avut bani, cand am avut nu-s ce-o zis de una lovita...si el stia ca defapt imi trebuia pt cielo...da nu mai stiam de care vorbea
detalii vb in alta parte nu sa-i stricam la om postu

aganon_2002 14-12-06 20:46

pe mine jantele m-ar interesa. Daca au ceva probleme cel mai bine e sa-mi zici..

Bogdan' 14-12-06 22:31

dacia...incep sa cred tot mai mult ce se zice de tine ca vorbesti cam mult aiurea sa sti ca iti luam apararea pana acuma ca doar critici auzeam de tine.ti-as recomanda insa sa te gandesti de 2 ori sau daca nu de cate ori e nevoie inainte sa zici ceva.
despre sinceritate nu cred ca ar trebui sa mai vb aganon pt ca cei ce ma cunosc nu mai zic de asa ceva.sincer mi se cam rupe de masina asta oricum o vand asa ca...
daca vrei sa ma intrebi ceva de masina poti sa o faci linistit

DACIA-Wrc 15-12-06 14:12

https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/27333-cumpar-jenti-14-a.html
poate postul 6 te mai calmeaza umpic si nu numa pe tine poate si pe varut-o
cum si atuncea te-am intrebat de poze, dupa o luna am vazut pozele, dar tot nu mi-ai aratat pozele care ma interesau.
asta ca sa vada si gratian si sa nu zica ca m-am luat aiurea de tine

Bogdan' 15-12-06 19:55

ca sa nu mai zic nimic sa umplem postul de off.mai ales ca ai putea sa imi zici pe prv daca ai de zis ceva mai personal.dar tu faci altfel:pe forum esti sfant iar pe prv starnesti energii negative.mai bine adu-ti aminte ca mi-ai trimis atunci un prv in care ziceai ca cunosti masina si nu ti le trebuie....nu vad care o fost motivul interventiei tale la ce am scris eu acuma pe post.....
e treaba ta ca o arzi aiurea........eu te-am avertizat!!!

Yackone 21-12-06 16:39

aganon_2002 am vazut ca esti din baia mare....dute pe victoriei 140 la pro street tuning si te rezolva baietii cu ceva spoilere;)

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning