![]() |
Re: Daewoo Leganza
deci ramai la schimburi in jurul valorii de 3000 de euro?... eu am o tigra 1.4 16v 155.000 km reali adusa si inmatriculata in 2011 luna februarie are 6000 de km de romania, pretul ei este 2100E, daca vinzi leganza te astept cu un pm :)
|
1800 E
|
Gasesti un Cielo de prin '96 bunisor de banii aia. :lol:
|
Mai mult nici nu face leganza/ sunt multe pe net care nu se vand de luni bune/ Nu se poate compara cu o masina germana/
|
La ce nu se compara, la costuri de intretinere poate... Ia-ti tu cu 3500 euro o masina cu 133 CP, piele, ABS, TCS, consum de Matiz, doua randuri de jante aliaj cu gume vara/iarna, 4 geamuri electrice, care prinde suta in 10.2 s, etc... N-am chef de dispute insa, asa ca dispari de pe topicul meu daca nu esti interesat! Rog un moderator sa faca putina curatenie pe aici...
|
Quote:
|
Recomand masina!
Foarte bine intretinuta! Bafta la vanzare! PS: De ce nu incerci si pe forumul daewoo? |
Pret nou: 2800 EURO.
Ofer diferenta consistenta pt. schimb cu un hatch de 3-4 ani cu minim dotarile si starea masinii mele. |
10.000 RON pret fix, doar cu gumele de vara.
|
Salut! Te intereseaza cumva ce am eu la semnatura?
|
Merci pt. oferta, insa caut ceva mai mic.
|
Quote:
|
Accept schimb cu Focus hatchback, Corsa, Mazda 3, Corolla, Auris, Golf inscrise in RO dupa 2007, ofer diferenta substantiala. Exclus revanzatori.
|
Se poate inchide, s-a vandut.
Multumesc pt. gazduire, 4tuning.ro! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning