![]() |
Re: VW Tiguan Concept
parca ar fii facut dupa modelul golf v la exterior, nu vi-i se pare? mai ales la stopuri si in general caroseria.
|
superb acest model......imi place super mult cum ii sta cu aceasta culoare
|
Quote:
|
nice,really nice,acum ramane de vazut cum va arata modelul de serie
|
superb!!!!!!
|
misto tancu' asta . pacat k nu o sa arate asa si modelul d serie (sunt sigur k o sa il schimba in mai urat)
|
20 Attachment(s)
SUV de dimensiuni mici, concurentul mai iestin si mai putin luxos al lui X3.
Dotat cu sistemul 4Motiom. Motorizari - Benzina TSI 110 kW / 150 CP, 125 kW / 170 CP, 147 kW / 200 CP - Motorina TDI 103 kW / 140 CP, 125 kW / 170 CP. Exista 2 variante de caroserie. Variantele “Trend & Fun” si “Sport & Style” sunt orientate catre rularea pe strada, avand unghiurile de atac si degajare mai mici, in timp ce versiunea “Track & Field” este orientata catre off-road. Jante: 16-inch - 215/65 R16 tires. 17-inch - 235/55 R17 18-inch - 235/50 R18 |
cat de mult au deviat de la concept la masina de serie.... si ce e cu emblema aia ?!?!?!
|
nu au deviat foarte mult de la proiect, doar ca numai e asa masiva.
Uita-te la poza cu interiorul si la poza cu interiorul proiectului si o sa observi. Cat despre emblema tot ce stiu este ca a fost folosita in timpul testelor pt a nu fi recunoscut modelu. |
credeam ca o sa ramana cu emblema si grila asta ....cu grila asta da a chinezarie ...
|
masina din imagini este un prototip..
|
3 Attachment(s)
Primele fotografii oficiale. Personal mi se pare urat cu draci
|
Zici ca e luat la ciocan :D nici mie nu-mi place. Arata ca un touareg retardat :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning