![]() |
Re: Punte Fuego vs Punte r18
Quote:
- am cumparat de la remat cunducte de frana (de fier) si nu se potriveste la filet la strangere la taler, este mai mic decat cel orginal. - la conducta de cupru este smecheria aia de strangere mai groasa ?? - T-eul acela l-am prins pe punte si a venit perfect... nush ce sa fac acu :| |
Ai schimbat cilindrii de reno cu unii de dacia breck?
S conductele i-ale noi de cupru ca nu sunt o avere.maxim 25 ron. |
Quote:
- nu am gasit conducte la magazin, am fost la 3 magazine din oras si nu aveau si pana la urma am luat unele de fier de la remat ca trebuie sa o montez puntea nu mai pot astepta. |
Si daca nu ii schimbi cum rezolvi cu cel cu doua racorduri? si pe deasupra desfa fiecare tambur si vezi ce si cum pe acolo nu o monta asa ca o sa o desfaci dupa..
|
Quote:
-pai rezolv usor, ii bag un dop lu ala sau un aerisitor daca se potriveste, pot sa pun un dop care se monteaza la pompa de frana. Am facut rost de conducta cea scurta de la punte si maine o incerc sa vad daca merge. |
Nu or sa merga conductele de Dacia pe cilindrii de Renault. Difera diametrul..
|
Quote:
|
e acelasi taler. nu necesita schimbat.
|
zilele trecute a fost montata puntea pe masina, am pus cilindri de frana noi... o conducta de cupru si una de fier (asa am gasit) , un repartitor si totul a fost perfect... cablu de frana de mana nou de dacia break, prinde frana foarte bine sunt multumit de ea insa frana de picior e cam nasoala, nush care e motivul dar joi-vineri o sa aflu :D ceva nu a fost pus bine sau aerisirea nu a fost facuta perfect... o sa ii faca o revizie mecanicul sa puna totul la punct cum era inainte :D Cel tarziu la vara sper sa vad si discurile de frana montate cu etrierii :D
|
Nu te baza pe autoreglaj. Fa-l la mana cat sa frece putin tamburul de saboti. Apoi reglezi din nou frana de mana si faci aerisirea. Un joc mare al sabotilor duce la o cursa mare a pedalei. Si pune si tu poze...
|
Quote:
|
Ai si montat fuzetele in 4?:lol: traiam cu impresia ca mergi cu 3 prezoane pe fata si 4 pe spate:lol: Felicitari, ce jante ai pe masina? Ceva special? Sau table?
Si totusi cand faci topicul ala?:lol: pe DC ai topic? Ma uit acolo daca aici nu faci:lol: |
N-are nici acolo, ca si eu il astept de ceva vreme.
|
Quote:
- topicul inca nu e facut, adun informatii pentru el :D |
Aduni informatii pentru ce?:lol: Nu sti sa-ti descrii masina?:lol: sa faci un mic topic.... greu domne greu...
Asa sunt jantele? Ce gume ai pe ele? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning