![]() |
poate are 2.0 16V SFi cel de 150 de cai :?
|
Re:
Quote:
poate ne lamureshte proprietaru` :?: |
Din cate stiu eu Vectra 2.0 16v are 150 cp! Bmw-ul 320d are 136 cp! Ecotecu a fost bagat mai tarziu la opel.La Bmw poate e \"umblat\" de are 150cp.Apropo din ce an e bmw-ul? Lory ce zici, te tine sa faci cu o calibra 2.0 8v 115cp? Da-mi de stire. Ps:am facut un Bmw 520d de 136 cp din 2003.
|
Andy13 Bmw-ul meu este din 2002 , e modelul nou deci are 150 de cai. Nu i-am facut nimic, asa a venit el cu 150 de cai.
|
Ce caterinca de oameni! :lol:
Quote:
Imi pare bine ca aceste domnisoare mai pot da informatii noi unora dintre noi! :wink: Vectra B 2000 16V ecotec are nici mai mult nici mai putin de 136 cp! :roll: Diferenta a facut-o soferul! Ce draq este asa greu de inteles ?! :roll: |
Pacat ca e vectra A
|
Re:
Quote:
|
Acum sa va spun si eu cum sta treaba pe aici.....
Opel Vectra A + 2000 / 16V = 136 CP (100kw) Asta este masina si nu are absolut nici o modificare, este exact cum a iesit din fabrica. Si sa mai stie lumea ca ii patineaza si ambreiaju. |
Re:
Quote:
|
da
masina a venit asa din fabrica |
ionutdrg soferul masinii mi-a zis ca ia facut ceva la masina aia de a ajuns la 136 de cai. Eu cred ca i-a facut ceva ca sa ajunga de la 136 de cai la mai multi. In fine.....tu oricum tii cu el. :))
|
B 68 VLD nu cred ca stii cum merg eu cu masina ca sa imi zici ce am de invatat si ce nu!!! Stii cum e vorba aia.....NU AI FOST ACOLO!! :)
|
Andy13 da ma dau si cu masinuta aia Calibra :P
|
Re:
Quote:
masina nu are absolut nici o modificare asa a venit din fabrica cu 136 cp omul are grija de masina si a reparat-o numai la DIBAS deci este o masina standard |
Nu conteaza numai puterea maxima a motorului, conteaza cat din acea putere ajunge la roti, si la ce turatie ajunge.
Intr-un cuvant conteaza cutia de viteze. Cu o cutie scurta, o masina de 100 CP, poate invinge una de 130 CP pe 400 metrii. Alt factor este greutatea masinii. Soferul conteaza mai putin, oricine stie sa schimbe vitezele la linia rosie. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning