![]() |
Re: Polish Faruri Bucuresti.
4 Attachment(s)
Astra G
|
1 Attachment(s)
Far Dacia Logan!
|
la far de sticla te bagi?
(fiat brava) |
Quote:
Ms |
4 Attachment(s)
Astra G
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Vreu si eu sa-mi polishez farurile de pe Hyundaiul meu Accent.
PS: Am doua mici zgarieturi pe ele, ies? Au aparut dupa ce un destept de la un peco mi le-a sters cu o carpa murdara (nu eram laga masina). |
Quote:
Ca sa imi pot da seama si pt a dat un raspuns sigur, ar fi mai ok sa postati o poza cu farul, in principiu trebuie sa iasa orice zgarietura. Multumesc. |
1 Attachment(s)
Salut Dragos si " La multi ani!!" Pentru un Pajero Sport cat m-ar costa un polishat de faruri si lampi de spate?Trebuie sa dau farurile jos?! (e cam dificil ,trebuie sa dau si bara ).Daca dupa polisat ,montezi si folie transparenta ?M-ar interesa cat costa toata lucrarea si cand as putea sa vin...Daca trebuie programare...Merci mult.
|
Quote:
Pentru polisharea farurilor si a stopurilor nu trebuiesc date jos, se fac direct pe masina, pretul este de 100 lei pt faruri+stopuri. Pe viitor o sa montez si folie, dar momentan sunt in cautare. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Back in business!!!
La multi ani pentu anul 2012. A ramas acelas pret 50 Lei pentru reconditionarea farurilor sau a stopurilor. In curand am sa montez si folie de protectie a farurilor. Faruri VW BORA, nu a necesitat o corectie foarte mare, farurile se prezentau intr-o stare destul de buna. |
2 Attachment(s)
Skoda Fabia
|
2 Attachment(s)
VW Passat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |