![]() |
Re: R19 Tuning
Quote:
|
1 Attachment(s)
Orice motor pe injectie dispune de un MAP
La renault este undeva in compartimentul motor, de obicei in panoul care separa motorul de habitaclu sau pe contraaripa undeva. Are un conector legat la el si un furtun care vine de undeva din galeria de admisie. Este un senzor care masoara presiunea(depresiunea din admisie) pentru a determina "load" si putea face corectiile necsare de combustibil si avans scanteie. Uite cam asa arata un map la Renault. Pune mana si documenteaza-te serios inainte de a te apuca de treaba. |
Daca abandonezi proiectul,spunemi cu cat vinzi turbina...poate ti-o iau eu :lol:
P.S. Daca tot ai reno,treci pe 16V...cu ala te mai poti juca,are potential ! |
Quote:
|
Quote:
nu se lua nimeni de tine ... doar incercau sa te aduca pe linia de plutire ca esti departe rau dar vad ca tu o tii pe a ta |
gata, nu mai dau nici un sfat, fiecare face ce vrea...
....facerea de bine... |
vreau si eu turbo pe a mea,se poate????????????
|
sigur ca se poate, insa pe 16v e cam scump... poti vorbi cu alex, ca e foarte aproape de tine ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
se merita sa bagi bani intr un r 19? km cati bani ai bagat in ea pana acum?
:D |
se merita sa bagi bani intr un r 19?km cati bani ai bagat in el pana acum?
|
Fara numar chiar nu mai contabilizez dar daca intradevar itzi place masina da se merita daca nu itzi place si nu ai degand sa faci nimica cu ea nu se merita tzinand cont ca o masina tunata o vinzi extraordinar de greu asa ca , gandestete bine ce vrei sa faci cu masina pe viitor.
|
Fain r tau..bafta in continuare...
|
decat sa te certzi atata mai bine ia un motor tutboo de la mama lui si rezolvii tot .ca daaca incepiisa monjtezii turbii si alte chestii nu o sa ai masina ptr ca toata ziua o sa ai prrobleme
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning