Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   R19 Tuning (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/28166-r19-tuning.html)

TheBig_X 06-12-06 16:36

Re: R19 Tuning

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 650682)
ok, ultime incercare sa "te aduc pe drumul drept"
1. Tu la motor ai senzor de presiune ATMOSFERIC!(map(manifold absolute pressure, nu fa confuzie cu map= harta), ceea ce inseamna ca va citi doar depresiune
2. cu injectoare mai mari la relanti vei avea un mers fff bogat si nici odata nu vei reusi sa "potrivesti injectoare, ele functioneaza in functie de factorul "load" si turatie
3. modul in care zici tu ca vei controla boostul nu are legatura cu ce am zis.
in concluzie vei avea mai mult de facut decat de "refacut chip-ul"...

zi-mi si mie te rog unde este senzorul ala de presiune. si eu nu confund map chipului cu map-ul de care zici tu.

yknot 06-12-06 16:54

1 Attachment(s)
Orice motor pe injectie dispune de un MAP
La renault este undeva in compartimentul motor, de obicei in panoul care separa motorul de habitaclu sau pe contraaripa undeva. Are un conector legat la el si un furtun care vine de undeva din galeria de admisie. Este un senzor care masoara presiunea(depresiunea din admisie) pentru a determina "load" si putea face corectiile necsare de combustibil si avans scanteie.

Uite cam asa arata un map la Renault.

Pune mana si documenteaza-te serios inainte de a te apuca de treaba.

tm8bnz 06-12-06 18:22

Daca abandonezi proiectul,spunemi cu cat vinzi turbina...poate ti-o iau eu :lol:
P.S. Daca tot ai reno,treci pe 16V...cu ala te mai poti juca,are potential !

TheBig_X 06-12-06 23:37

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 650743)
Orice motor pe injectie dispune de un MAP
La renault este undeva in compartimentul motor, de obicei in panoul care separa motorul de habitaclu sau pe contraaripa undeva. Are un conector legat la el si un furtun care vine de undeva din galeria de admisie. Este un senzor care masoara presiunea(depresiunea din admisie) pentru a determina "load" si putea face corectiile necsare de combustibil si avans scanteie.

Uite cam asa arata un map la Renault.

Pune mana si documenteaza-te serios inainte de a te apuca de treaba.

acaesta biesa este deasupra la bobina de inductzie aici ai dreptate ce nu stiu nu stiu dar cand va vad ca va luatzi de lume de parca voi suntetzi regii motoarelor.

daniwmk 07-12-06 07:29

Quote:

Originally Posted by TheBig_X (Post 651071)
acaesta biesa este deasupra la bobina de inductzie aici ai dreptate ce nu stiu nu stiu dar cand va vad ca va luatzi de lume de parca voi suntetzi regii motoarelor.

baiat esti dus rau ...
nu se lua nimeni de tine ... doar incercau sa te aduca pe linia de plutire ca esti departe rau dar vad ca tu o tii pe a ta

yknot 07-12-06 08:06

gata, nu mai dau nici un sfat, fiecare face ce vrea...
....facerea de bine...

sebi{ 15-12-06 21:18

vreau si eu turbo pe a mea,se poate????????????

yknot 15-12-06 21:37

sigur ca se poate, insa pe 16v e cam scump... poti vorbi cu alex, ca e foarte aproape de tine ;)

Dino 19-12-06 11:21

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 651207)
gata, nu mai dau nici un sfat, fiecare face ce vrea...
....facerea de bine...

Lasa ca sunt altii care citesc cu interes ce scrii tu. Pe restul. iarta-i ca nu stiu ce citesc.

sebi{ 27-12-06 21:31

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 662452)
sigur ca se poate, insa pe 16v e cam scump... poti vorbi cu alex, ca e foarte aproape de tine ;)

glumeam stai linistit,inca nua am reusit sa il fac sa mearga cum trebe asa cum e da sa-i pun turbo:=)

gabytzu_pit 12-03-07 15:39

se merita sa bagi bani intr un r 19? km cati bani ai bagat in ea pana acum?
:D

gabytzu_pit 12-03-07 15:40

se merita sa bagi bani intr un r 19?km cati bani ai bagat in el pana acum?

TheBig_X 12-04-07 20:59

Fara numar chiar nu mai contabilizez dar daca intradevar itzi place masina da se merita daca nu itzi place si nu ai degand sa faci nimica cu ea nu se merita tzinand cont ca o masina tunata o vinzi extraordinar de greu asa ca , gandestete bine ce vrei sa faci cu masina pe viitor.

TavyPower 04-06-07 13:05

Fain r tau..bafta in continuare...

x-28-TRA 04-06-07 16:30

decat sa te certzi atata mai bine ia un motor tutboo de la mama lui si rezolvii tot .ca daaca incepiisa monjtezii turbii si alte chestii nu o sa ai masina ptr ca toata ziua o sa ai prrobleme

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning