![]() |
Re: FRAUDA !
Mi-a atasat-o pe e-mail .
|
Am citit aceste 3 pagini si pana sa spui ca era vorba de un concept de toyota, chiar credeam ca te-a pacalit, dar cand am vazut masina care nu s-a lansat dar el ti-o oferea deja ma faci ca cred ca pe planeta asta toata nu mai gasesti altul ca tine asa tare'n brain!
|
Quote:
|
Quote:
Ori e la misto topicul ori nu stiu ce sa cred .... Sau esti tu mai prost decat credeam eu cand am citi primul post ..... |
E nasol daca nu e o gluma :)) auzi concept care inca nu a fost lansat ... nu a fost lansat in JAPONIA ! dar exista in Africa de Sud... ce pot sa spun... laser frate :))
|
Asta face caterinca de noi...
|
Velse112, apreciez ca ai vrut sa se mai schimbe atmosfera de pe 4t (prea multe certuri p'aici) dar ai dat cu bata-n balta chiar la final.
Pune si tu link de la anuntul ala (dar nu facut in 2min de tine). |
Bine ti-a facut. Bravo lui, baiat destept. Si asa, la inteligenta ta, 2000 de euro sunt un fleac, ii faci tu la loc si iti iei alt prototip. Am auzit ca e de vanzare masina lui Batman, vezi poate poate 8)
|
E cam scumpa :lol:
http://www.adevarul.ro/life/vedete/M...547145728.html |
Ori tu vii dintr-o comunitate de amish unde nu ai avut niciodata contact cu lumea reala, ori esti redus mintal, ori cea mai buna varianta pentru tine, topicul este facut la misto...
|
2 Attachment(s)
The Toyota FT-HS is a hybrid sports car concept introduced at the 2007 North American International Auto Show. Calty Design Research designed the concept and suggests that it could fill the place of the Toyota Supra. FT-HS stands for Future Toyota Hybrid Sport.
Ori eşti cea mai (vorba aia) "proastă cunoştinţă a mea", ori nu ai habar ce înseamnă banul lucrat şi ai părinţi care-ţi dau bani pe mână fără să îi intereseze ce faci cu ei, acel "băieţaş de bani gata". Oricum, mersi pentru că m-ai făcut să râd copios. P.S. Să faci plângere peste tot, sigur, foarte sigur vei recupera banii. P.S2. Apropo, îţi fac rost de un Mercedes F125! dacă doreşti, ieftin. Îţi spun numele pe care să trimiţi un avans de 2000-3000 euro? Maşina o ţin în garaj, lângă un Ford Evos. Ia vezi, care-ţi place? :lol::lol::lol: |
Mai mult ca sigur ca e un topic facut la misto....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning