Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Renault Mégane GT (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/28108-renault-megane-gt.html)

HOT 29-11-06 21:02

Re: Renault Mégane GT

De ce or scoate astia 2 variante sport nu am sa inteleg niciodata ca si focus rs si st

gamerul 29-11-06 21:30

La fel si la Golf, GTI si R32 si pentru ca tot veni vorba de Golf, Megane GT are doar numele de GT ca motorul nu e pentru un GT adevarat din anul 2006.

RoSonic 30-11-06 00:25

Quote:

Originally Posted by gamerul (Post 642095)
La fel si la Golf, GTI si R32 si pentru ca tot veni vorba de Golf, Megane GT are doar numele de GT ca motorul nu e pentru un GT adevarat din anul 2006.

vezi ca si la golf exista GT...

abok 30-11-06 00:29

multzam gamerul asta incercam si eu sa le spun dar mi au sarit in cap...:)

abok 30-11-06 00:35

la meganu asta...aaa cautati modelu facut de elia...sa vedeti cum arata super ,ala da...dar asta de serie gt...parca in afara de evacuare integrata in spoiler...

abok 30-11-06 00:59

1 Attachment(s)
240hp,330nm 0-100 in 6,2 ......fata de cel stock...cu asta sunt deacord...:D

Morro 30-11-06 08:33

auloeu fratilor ma doare capul cata ignoranta e pe forumul asta ... frate, megane-ul ala "facut de Elia" este un megane RS facut de RENAULT SPORT cu niste mici fustitze, alte jante, si eventual un filtru de aer pe el ... iar cine zice ca un motor de 165 de cai 2.0 TURBO nu este demn de un GT al zilelor noastre este, scuze, batut in cap ... mai cautati si voi la alte marci si vedeti ce e aia GT ...

iata si varianta DE SERIE la modelul de mai sus
http://www.renaultsport.co.uk/roadca...gegallery8.jpg

iar cei care ziceti ca motorul este SLAB, va rog daca aveti ocazia mergeti cu un Laguna cu acelasi motor sa va inghititi cuvintele

in orice caz, este foarte amuzant sa vezi cum vin pe acest forum niste mari si fini cunoscatori ai domeniului auto si incep sa contrazica ce spune toata presa internationala

solo24 30-11-06 08:47

morro sincer
daca acest model vrea sa concureze cu golf gt,gti,r32 nu prea va avea sanse
daca e sa concureze cu polo poate ca ar mai avea niste sanse dar nu am vazut nici unu in actiune
alte masini cu care ar putea sa concureze ar fi audi a3 sportback,un bmw(dar astea costa destul de mult)
ar mai fi opel astra gtc o masina eu zic ca mai frumusica decat asta
masina asta e una mai cumintica decat alte dar asta se vede si in pret si la hp
oricum 165 de cai sunt de ajuns e bn,cn vrea altceva sa ia ceva mai mare

TheMadMan 30-11-06 08:57

cine vrea ceva mai mare de la reno isi cumpara megane rs.
iar daca vrei un antidot pt polo si celelalte astea mici sunt sigur ca noul clio sport isi va face datoria!!!

Morro 30-11-06 09:07

sincer sa fiu nici eu nu inteleg in totalitate ce vrea masina asta dar cred ca se vrea a fi un concurent pt golf GT ... desi motorul e cu totul altceva la Golf ... e un Grand Tourer dupa cum zice si numele ... o masina in care poti sa mergi confortabil pe distante eventual mari si care iti ofera o putere satisfacatoare ... deci ceva nu foarte nervos, dar destul de nervos si confortabil la cat o sa coste

sa nu uitam de gama RS care vine sa concureze cu GTI si alte chestii de genul asta ...
cu R32 nu cred ca vrea sa concureze nimic de la Renault momentan si nici nu cred ca o sa apara prea curand ceva, acea masina intrand deja in alt segment de piata ...

deci, repet, mie nu imi place cum arata masina, si probabil as prefera un GTC decat acest GT

bakal 30-11-06 10:20

Quote:

Originally Posted by solo24 (Post 642505)
morro sincer
daca acest model vrea sa concureze cu golf gt,gti,r32 nu prea va avea sanse
daca e sa concureze cu polo poate ca ar mai avea niste sanse dar nu am vazut nici unu in actiune
alte masini cu care ar putea sa concureze ar fi audi a3 sportback,un bmw(dar astea costa destul de mult)
ar mai fi opel astra gtc o masina eu zic ca mai frumusica decat asta
masina asta e una mai cumintica decat alte dar asta se vede si in pret si la hp
oricum 165 de cai sunt de ajuns e bn,cn vrea altceva sa ia ceva mai mare

Golful GT are 170 de cai, scosi dintr-un 1.4, si din care nu stiu cati se mai pot scoate, dar megane-u are caii sintr-un 2.0 asa ca se mai gasesc cel putin 50 de cai pe acolo pe undeva.asta fiind una la mana.
A 2-a la mana e insasi ideea ca nu toata lumea are bani, dar si calitati de buni soferi de raliuri, dar vor si ei o masina mai sportiva, asa ca le cumpara pe astea, pe care unii dintre voi le desfiinteaza doar pe motiv ca nu au cai multi. eu unu am 136cp si chiar daca as fi vrut macar 250, nu ma plang pt ca-si face treaba asa cum e.
tare as vrea sa vad pe unii mergand la servici cu o masina "facuta" la 300cp si cu suspensii de cart, si atunci poate vor fi multumiti de "gt-ul" lor

Bitza 30-11-06 11:06

misto maneta de la frana de mana

tfsi 30-11-06 12:00

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 642534)
sincer sa fiu nici eu nu inteleg in totalitate ce vrea masina asta dar cred ca se vrea a fi un concurent pt golf GT ... desi motorul e cu totul altceva la Golf ... e un Grand Tourer dupa cum zice si numele ... o masina in care poti sa mergi confortabil pe distante eventual mari si care iti ofera o putere satisfacatoare ... deci ceva nu foarte nervos, dar destul de nervos si confortabil la cat o sa coste

f bun raspunsu morro!sunt destule posturi ca nu se intelege care e diferenta intre GT si RS,sau ca se putea mai mult.Gamere ce putere consideri tu ca ar trebui sa aibe un GT in 2006?GT-urile nu sunt gandite ca si GTI-urile sau RS-urile....sunt mai linistite,au o putere satisfacatoare pt un drum intins,o viteza de croaziera ridicata si iti permite sa efectuezi o depasire fara sa-ti fie teama ca nu o vei termina,o alta setare a suspensiei etc.morro a oferit o explicatie foarte buna.daca vrei putere si sportivitate,apelezi la un hot-hatch!

Zep 30-11-06 14:03

masina asta nu are nici o tenta de masina sportiva agresiva ! cel putin culoarea asta ....nu o avantajeaza deloc poate doar dc o iei sa te duci la poienita cu ea ,la un gratarel ceva ....sa te plimbi asa....
Sunt de aceeasi parere cu morro

TL20ELV 30-11-06 14:55

Sa ne lamurim un pic. GT arata JALNIC... Cei care zic ca arata bine probabil vorbesc cu inima :) (zic din propria experienta). Desi suntem fani renault (daca suntem)... tre sa fim obiectivi... Are atatea aplice ca arata ca o sorcova... Sa nu uitam ca renault are printre actionari si statul francez... si cand isi baga p*** statul nu poate sa iasa lucru bun. In afara de megane rs nu mai exista masina sport de la renault care sa se mai fabrice: v6 adio, Clio2 rs si el pa pa, clio 3 e si el cam nashpa la design (mult mai misto e 207 de la peugeot :(). GT asta a aparut cam cum a aparut si la noi LOGAN 16v cate chitzibusuri si gata masina... Sa nu uitam ca desi se bate cu Golf, Meganul e net inferior (bine si pretul e mult mai mic; comparatie fara RS care e THE SHIT, scuzati expresia :)) ) ma refer la motorizari in primul rand...

Iar pt cei care tot sustin ca Renaultu nu e masina, sa le amintesc ca Renault a inventat cutia de viteze, Renault a urcat prima panta de 45 de grade si multe altele......

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning