![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
|
Cand se pun in vanzare biletele ?
Spre sa primesc un raspuns nu un delete la post ca data trecuta :D |
Si eu sunt disponibil pentru ajutor, oricum nu-mi place la facultate...
|
vineri, va fi deschiderea oficiala, dupamiaza, nu stiu exact ora, si intrare GRATUITA !!!
prezentrea pilotilor, masinilor, o mica demonstratie, muzica, etc... mai e cate ceva, dar iar ma provocati sa va spun tot... |
Gratzian am 2 intrebari...
Pentru acreditare foto la cine trebuie sa apelez? Daca ai acreditare se plateste intrare? Merci. |
acum ne gandim la conditiile pentru asta...
probabil ca o sao dam in emailul general |
Quote:
|
nu credeam ca o sa vad asa ceva la noi. felicitari organizatorilor, participantilor, etc.
daca merge cineva de prin Hunedoara, m-ar interesa si pe mine sa vin ! |
Ma ofer si eu daca e nevoie de mai multi pe si/sau langa pista, pentru aranjarea eventualelor conuri doborate.
Ori pentru alte posturi, asa cum spuneau si altii mai sus (pentru a da startul, etc). Unu singur nu are cum sa acopere toate partile poligonului. Daca e nevoie, un PM e binevenit. Sunt liber vineri, nu am cursuri sau seminarii. |
Quote:
|
La fluturasi si afise s-a gandit cineva? Daca le faceti am eu cu cine sa umplu orasu` de afise:lol:
|
Prezent si eu daca este nevoie de ajutor ! Am mai fost la echipa de sprijin si mi-ar face placere sa particip in continuare :)
|
Nu da nimeni nici un semn referitor la 'recrutarea' de personal pentru echipa de sprijin?
Liber in toate zilele competitiei. Sunt interesat sa pot ajuta la amenajarea poligonului, etc. Felicitari sincere pentru initiativa de a aduce mari drifteri in acelasi loc. |
inca nu am ajuns la capitolul asata, probabil ca o sa facem un topic
|
5 Attachment(s)
Update lista piloti pana in prezent:
1 James Deane Ireland Nissan PS13 2 Nigel Colfer Ireland Nissan S13 3 Walton Smith Ireland Subaru GC8 4 Phil Morrison UK Nissan S15 5 Wesley Keating Ireland Nissan S13 6 Brad Hacker UK Mazda FD RX7 7 Paul Howard UK Nissan S13 8 Paul Vlassbom Holland BMW Touring M3 9 Pawel Trela Poland Nissan S13 10 Dawid Karkosik Poland Nissan S15 11 Piotr Wiecek Poland Nissan S14 12 Bartosz Stolarski Poland Nissan S14 13 Mateusz Włodarczyk Poland BMW E46 M3 14 TBC Poland 15 TBC Poland 16 TBC Poland 17 Ismo Tenila Finland Toyota Cresta 18 Juha Rintanen Finland Nissan S14 19 Todor Dunev Bulgaria Nissan S13 20 Bojan Kurbalija Serbia BMW E36 21 Dmititry Illuyuk Ukraine Nissan S13 22 Calin Ciortan Romania BMW M3 Turbo 23. Dobre Niculae Romania BMW E30 V8 24. Marius Mitrache Romania Nissan Skyline 25. Ciulean Alexandru Romania Nissan Skyline 26. Iulian Jumuga Romania BMW E36 27. Garda Rares Romania Nissan Silvia 28. Vasile Cristian Romania BMW E36 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning