![]() |
Re: bmw m3 UnderConstruction!!!
super jentile :D in loc de pleoape ai putea prelungi capota.. ar arata mai fain si "prizele" alea eu zic sa nu le pui.. nu ar da bine.. totusi ii M3 nu dacie! in rest bafta la modificat ;) asta e parerea mea!!! gusturile nu se discuta!!
|
pai capota e prelungita uitate mai bine la poze...mai trebuie sa o retuseze..si prizele de aer i vin f chiar f bine am vazut una la fel in germania la rieger si mia placut f mult...
|
ok! tu stii.. dupa cum am zis gusturile nu se discuta:D apropo masina a fost lovita ? si ce marca is jentile ?:D:D
|
da putin in partea drepata spate da am luat tot nou la ea de la bmw...jentzile sunt asa sunt facute de bbs
|
Bah DjVictor,de ce nu citesti macar titlul topicului inainte sa scrii???E greu???Scrie clar ca e M3...
|
Restu de piese le-ai comandat? ce cauciucuri rulezi, oricum vine iarna da na.
Mai da-ne detalii cu ce vrei sa mai ii faci. Bafta |
dc am o banuiala ca iese ceva frumos...
bafta |
am tot comandat ...cauciucuri i pun ori dunlop sp9000 ori Goodyear Eagle F1 ma mai gandesc...mai trebuie sa comand nosu si chip da alea o sa le pun in ianuarie la mater tuner la buc....kit de fum nu stiu de unde sa iau inka si kitu flame trower o sa il cumpar de la hondaru...
|
nu stiu sigur ce cauciucuri sa aleg sunt f multumit de dunlop insa goodyearu imi place mai mult ...profilu de iarna nu ma intereseaza pt ca nu merg cu el cand ninge ca nu am cum ...mai am un c200cdi cu rotzi pe 16 si cauciucuri de iarna si merg cu ala...
|
auzi.. cum ii ala kit de fum ?:D
|
ca in nfs 2 :))
|
daca nu ma insel masina asta a fost lovit f grav in spate ....
ai cumparato si ai refacuto ? |
masina eu am aduso din germania a vut livita aripa dreapta si portbagaju si bara nu a fost lovita rau...
|
salutare si respect... ala nu-i kit de fum taticu` e purge valve la instalatia de nos...si eu zic mai bine lasa instalatia da nos, ca nu e asa de prietenos cu motorul, mai bine pune-i un compresor de la Rotrex sau chiar un turbo. acum conteaza foarte mult si la ce vrei sa o folosesti. daca te duci la liniute(unde apropo merge foarte bine cutia f1), baga un compresor fara sa stai pe ganduri, pt ca iti da putere de la turatii mici fata de nos sau turbo unde trebuie sa atingi anumite turatii, daca vrei sa fii rapid pe autostrada, baga-i turbo, m3-ul turbo nu-l mai prinde nimeni. succes si sa il stapanesti fara incidente...
|
cred ca vrea sa spuna kit de fum care scoate pe la esapament,cum au pus uni pe un logan cameleon,lau dat azi pe antena1....frumoasa masina....cred ca despre aia e vb
...ziceau la TV ca fumu are aroma de banane,de capsuni,etc:))))))) posibil sa ma insel despre kitu de fum....proprietaru sigur stie ce are in cap |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning