![]() |
Quote:
|
frate daca nu sti cei ala rs4 inseamna nu stiu ce cauti aici pe forum audi rs4 sunt atatea poze pe site uitate si pe prima pagina si o sa vezi acolo cei rs4 :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
p.s.: scrisul cu cratime unde trebuie se considera tot o dovada de politete si consideratie. |
Quote:
1. Nu iau apararea nimanui, doar unui utilizator care intra prima oara pe acest forum, adica exact ceea ce-am fost si eu, si tu. Nimeni nu a stiut totul despre forum si user-ii care scriu pe el de la inceput, nu? 2. Spuneai k nu te prea iti place sa te lauzi cu masina ta. (am scris \"sa te lauzi\" - nu sa te \"mandresti\") - \"frate daca nu \"sti\" \"cei\" ala rs4\". Nici eu nu am stiut cand am auzit prima oara. Si nu cred k sunt singurul. 3. Ne aflam in \"Motoare\". Omul nu era obligat sa stie catusi de putin despre masini. Site-ul este \"4tuning.ro\" Adica tot ce e legat de tuning, Romania, romani. Daca tu crezi ca am gresit cu ceva sa-mi spui. Sper k nu te superi la fel de usor ca DZ1. K nimic din ce-am scris nu a fost din rautate sau altceva... Noroc! |
zahei scuze acceptate :lol: stai linistit ca am mers si eu cu multe motociclete si stiu cum este dar mai bine ma simt in masina si b99sha nam nimica cu tine poti sai iei apararea cui vrei ca nu ma deranjeaza cu absolut nimica si tu daca vezi ca mie imi place ca sa ma laud cu masina mea asta este treaba mea nu cred ca am zis ca sunt cel mai tare sau ca am cea mai tare masina sau?? :twisted: ma mandresc pur si simplu pt ca numai eu stiu cat am tras pt masina si ma costat o avere nu zic cat ca dupa aia poate iara interpretezi gresit si zici ca ma laud si ai spus ca forumul este pt romani?ce sa intelg prin asta ??ca daca locuiesc in germania nam ce cauta pe forum aici?? :twisted: :lol: :lol: :lol:
|
Bai, Cataline, chiar nu vezi k nu am nik cu nimeni???
Am scris: \"Site-ul este \"4tuning.ro\" Adica tot ce e legat de tuning, Romania, romani.\" Adica se scrie despre ORICE are cea mai mica legatura cu:Romania, cu romanii, cu tuning-ul. Din cate stiu eu pana si tuning-ul vine de-afara. Ce-ar fi sa ma iau de asta? Iti dai seama k nu am nimic cu nici un ROMAN de oriunde-ar fi el. Ba chiar am scris mai-demult contrariul (ii multumeam chiar lui Pimp-Lex k spune lumii despre tara noastra/k nu a uitat ce e si acum k are nr. de inmatriculare de ROMANIA!!!) \"ca daca locuiesc in germania nam ce cauta pe forum aici??\"- nu cred k ai vrut sa scrii asta. Noroc si (vad ca tre') pace. p.s. sper k-am fost destul de coerent si m-a inteles toata lumea! |
gata sha mia trecut nu sunt suparat pe nimeni dar am avut o zi cam proasta azi :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
zahei nu cred ca are rost sa ne contrazicem mai departe as este cum zici tu :lol: :lol: :lol:
|
NU CONTEAZA TRECUTUL SAU VIITORUL.....GSXR1000 STILL # 1. :!:
|
Cica nu mai e chiar asa...
|
gsxr este tare imi place mie personal cel mai mult sar putea chiar sami cumpar unul la anu :lol: da intai sami fac permisul dar cea ai tare motocicleta la ora actula este zx12 :lol:
|
Cam ce motocicleta ati recomanda pt un incepator. Eu m-am gandit la un gsx r 600 dar asta nu din prima, ci mai degraba a doua ...
|
Ca asa ceva - A 2-a!!! Asta deja are 1oo+cai ceea ce inseamna k e foarte \"nervoasa\". PREA nervoasa pentru un incepator!
|
eu zic ca un r6 ar fi destul de bun pt mine ca si incepator :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning