![]() |
re: E46 - 318d Orient Blue
1 Attachment(s)
Baterie noua si evacuarea
|
Ai renuntat la finala? Poti pune un filmulet cu sunetul?
|
Da,am renuntat la finala.
Pun zilele astea. |
Salut, frumos 3 -ul. Vreau sa schimb si eu evacuarea , sa pun o finala magnaflow, dar nu stiu de unde ar fi indicat sa o schimb sa sune frumos, daca ar fi dupa mine as schimba din fata pana in spate doar teava..:D dar fara catalizator si sonda lambda nu cred ca ar fi ok. Tu ai schimbat de dupa catalizator pana in spate ?
p.s. al meu e benzina :rolleyes2 |
Quote:
Am fara catalizator si fara finala,doar teava. Ai benzinar,ajunge o finala sa se auda frumos,acum depinde ce iti place si tie. Magnaflow e ok. |
Pentru inceput doar finala o sa o schimb, cu catalizatorul nu stiu ce sa zic..nu afecteaza nimic?
|
2 Attachment(s)
Filmuletul promis
Huuuuu:-) https://www.youtube.com/watch?v=vi4MzdHgMTI Am 4 capace pt table pe 15 daca e cineva interesat,imi pun tablele fara ele ca nu imi plac cum dau. |
Sa o stapanesti sanatos!
Arata bine masina mai putin stopurile alea fumurii:sad: Bafta:D |
Ms doctore,o sa scap de ele
|
sa o stapanesti sanatos..... m-am gandit sa iti scriu si aici :) te rezolv eu cu stopurile daca vrei.....doar sutem amici :) legat de capacele de la roti...opreste-mi si mie unul ca mi-au furat boschetarii capacul de la cazanul de gunoi :))
|
Quote:
Suntem frate,dar cred ca te refuz,stiu ce preturi aveti :)))) Ok,unul il il pun deoparte pt tine,ca imi esti tare drag :)),nu vreau sa imputi mai rau zona aia rezidentiala :)) On topic : Le i-au dupa ebay stopurile,ca majoritatea pieselor. |
Re: E46 - 318d Orient Blue
4 Attachment(s)
Un cadou mic inainte de craciun :-)
Nuca schimbator imbracata in piele,husa schimbator / frana de mana alcantara. |
Frumoasa masina, bafta in continuare cu modificarile.
|
3 Attachment(s)
Ms
Kerscher pe 17,asteptam primavara...si jantele pe 16 cu tot cu gume de vara pt cine e interesat,de vanzare Si dat comanda la grila neagra. |
:lol::lol::lol:
l-ai lasat pe Tolga fara roti:lol: sa le invarti sanatos! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning