![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
bucuresti
1.Toba^- impreza 2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Alexone - bmw 8.Marius - astra 9.Andrei - Skoda octavia 10- Andrei Craciunescu M3 Anonymous arad 1. Cristi - mini 1,6 turbo 2. vale - nissan skyline 3. dan - nissan 200 sx 4. domy - bmw m5 turbo 5. ghita - porsche 997 6. ciprian - skyline 7. bernat - bmw z3 turbo 8. ??? - subaru 9. zozo - golf vr6( Posibil,urmeaza sa confirme) |
1.Toba^- impreza
2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Alexone - bmw 8.Marius - astra 9.Andrei - Skoda octavia 10- Andrei Craciunescu M3 Anonymous arad 1. Cristi - mini 1,6 turbo 2. vale - nissan skyline 3. dan - nissan 200 sx 4. domy - bmw m5 turbo 5. ghita - porsche 997 6. ciprian - skyline 7. bernat - bmw z3 turbo 8. ??? - subaru 9. cosmin - audi 80 |
acum vremea sa tina cu noi !!! din ce am vazut eu o sa fie cam 23de grade ...
nu sunt rautacios dar dupa evenimentul de la KOE ...imi este dor de DRE !!!:))) Anonymous prezenti la acest eveniment : 1.Toba^- impreza 2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Andrei-M3 8.Kap -Megan Rs 9.Kelu-GT 10.Cosmin -S2 11.Masimo-A5 12.Ghita-997 13.Nebunu -urs:) 14.Bobi MOM -nu este 100% 15.si mai avem un loc !!!! sa vedem cine vine :)))))))) |
Sa inteleg ca sunt mai multe platforme ce pleaca din Bucuresti? Ca nu prea mai inteleg listele ...
|
depinde de cati va strangeti
platformele sunt de 8 masini poate chiar 9 in fct de masini daca va strangeti mai multi se poate suplimenta,nu e nici o problema se va organiza un pct de incarcare la Bucuresti si unul la Arad bucuresti 1.Toba^- impreza 2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Alexone - bmw 8.Marius - astra 9.Andrei - Skoda octavia 10- Andrei Craciunescu M3 Anonymous arad 1. Cristi - mini 1,6 turbo 2. vale - nissan skyline 3. dan - nissan 200 sx 4. domy - bmw m5 turbo 5. ghita - porsche 997 6. ciprian - skyline 7. bernat - bmw z3 turbo 8. ??? - subaru 9. cosmin - audi 80 toba a pus lista cu membri Anonymous care vin la curse |
am si eu nevoie de un loc pe platforma; ford sierra '87.
multumesc |
In sfarsit , demult te asteptam pe la noi!
|
Teoretic o sa venim si din Slobozia 3-4 participanti,daca nu o sa fim acolo spectatori.Sper sa-mi termine baietii cutia sa vin si eu cu "jumatea de milion de km" sa concurez.
|
Exista loc pe platforma si pentru o masina de la Brasov?
|
Cele de la Arad au ruta pe Sibiu-Vālcea -Buc
Nu poate sa ajungă la Bucuresti ? Ce onoare .....o aduci la pista sa ii sarbatoresti aniversarea de 24 ani??oricum sunt curios ce e nou fata de 11.9 ca si anu trecut la ultima cursa a scos super ET :)) |
Quote:
|
Ce vreme!!!:sad:
|
eheeee mai e pana pe 23!!!!
|
Sa inteleg ca ursul de la campina intra la profi etapa aceasta?:lol:
|