Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   matiz vs tico (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2799-matiz-vs-tico.html)

steph 25-01-05 21:26

frate de unde ai scoos-o pasta cu 1400 pe matiz? da-ne o dovada

B 68 VLD 25-01-05 21:49

steph, good point! :wink:

Motorizarea cea mai mare este de 1l care are 64 cp! Viteza max 94 mile si acceleratia 0-60 mile este de 12.9 sec!

teddy 25-01-05 22:54

mai auzisem de o motorizare de 1100cmc pentru tico coreean, ar trebui sa fie un mic 'bolid' cu motorizarea asta... la greutatea lui...

Bogdan_16v 25-01-05 23:18

Motorizarile pe Tico au fost de 800 si 900cmc, altceva nu am gasit. Totusi, am o dilema...de ce pe talon scrie 35KW, si am mai vazut si pe alte taloane cifra asta, iar pe net nu am gasit decat 30 KW si 30,5 KW :?:
Oricum, ar fi mers o motorizare de 1 L turbo de 100cp, ca pe Charade GTti, nu? :twisted:

B 68 VLD 26-01-05 11:03

Quote:

Oricum, ar fi mers o motorizare de 1 L turbo de 100cp
Nu-i duce pe astia de la Daewoo capu' sa faca ceva misto! :lol:

steph 26-01-05 18:49

eu stiu doar de 800 pe tico si matiz 1 si de 1000 cc sau 800 pe matiz 2

pana si pe ala nou matiz sau mx3 sau cum ii zice tot 1000 cc are

pana la 1400 mai e ceva :)

motanu 02-02-05 21:08

tico!!!!!!!!!!!imi place cum merge fata de matiz. :lol:

AdiRMG 11-04-05 12:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"killme\"
carburator DUBLUCORP?!?!? :shock: pe tico????asta chiar nu stiam,cum dreq are carp dublucorp?speeder esti sigur?asa ceva jur ca n-am mai auzit.eu stiam ca are carb simplu,pt ce ar avea tico nevoie de carb dublucorp?poti te rog sa-mi areti o poza cu un motor cu carb dublucorp de tico,sau macar o schema ceva,sunt total uimit!!!

am citit pe forumul daewooclub cum ca tico SX (acela cu AC, dar cred ca e valabil si pt SL) are carburator dublu corp pentru a mari puterea cand intra AC in functiune. tot acolo spunea cineva ca se poate face ceva ca a doua camera sa se deschida chiar daca nu e AC in functiune. iata link-ul

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=3227

ServaR 12-04-05 08:54

Tico rulz... este mult mai usor, la motorizare nu e mare diferentza, matizul il are mai mare dar nu cu mult.

alexutzu 12-04-05 10:07

TICO all the way, chiar daca la aspect e mai placut un matiz

Grecu 13-04-05 08:52

Inca nu am avut ocazia sa ma dau cu un matiz dar cred ca l-as face. Tico rulezz 8)

B12ZMD 13-04-05 12:32

1. tico are carburator dublu corp, soc automat (spunea cineva aici, ca nu pricepe \"unde are loc carburatoru dublu-corp intr-un tico\" .... maestre, pe ce lume traiesti? mai documenteaza-te inainte sa afirmi ceva! iti spun eu ca are loc, carb ala e o adevarata \"industrie\", extrem de complex, nu se regleaza la ureche ... si e vreo 22 de milioane in magazin!)
2. pe talonul meu scrie clar 35KW
3. sa-l vad io pe ala ML sau G BRABUS pe calea ferata cand o da Intercity cu 130/h in el ... si sa mor in chinuri groaznice daca nu ii platesc io masina dc vad ca nu pateste nimic ! asa ca terminati cu tampeniile astea !

Tico e masina de oras, iar cine umbla pe afara cu ea cu peste 100/h, e treaba lui proprie si personala si isi asuma riscurile de rigoare! Tico nu e masina de curse, de viteza sau potrivita pentru tuning. E masina de oras, practica si ieftina si isi indeplineste cu succes scopul pentru care a fost creata.

4. matizu in curbe e varza!
5. la demaraj pun toti banii pe tico !

Pacatosu 14-04-05 09:37

la capitolul siguranta sint amandoua niste conserve. Si nu vorbesc aici de impactul cu un tren.
e de ajuns o dacie in lateral la 70 la ora si te face MUC. cu tot cu matiz sau tico .

Soichiro 14-04-05 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Pacatosu\"
la capitolul siguranta sint amandoua niste conserve. Si nu vorbesc aici de impactul cu un tren.
e de ajuns o dacie in lateral la 70 la ora si te face MUC. cu tot cu matiz sau tico .

Da, si daca mai tinem cont ca o Dacie are o galaxie intreaga de stele verzi la impactul fontal...

Cunosc un caz real, un prieten cu un Tico de 7 ani si 150.000km, merge masina aia ca unsa, cu revizii la timp si fara sa fie chinuita. Benzina il costa maruntis, reviziile la fel, si in afara de cateva bucsi inlocuite pe la 100.000, din cauza conditiilor din asa-zisa capitala, n-are nici o problema. O foloseste doar pentru oras. Asta in ciuda invidiosilor sai vecini posesori de berline, \"meseriasii\", care faceau misto de el un timp, dar care 4 zile din 7 stau si bat la ciocanele sau sufla in jigloare la minunatele lor capodopere pe roti.
La Matiz nu ma bag ca nu cunosc, dar banuiesc ca e destul de bun si el. N-am auzit pe nimeni sa se planga de masinutele astea (poate doar ca nu au destul spatiu in ele).

RCarlos 03-02-06 09:10

eu as alege matiz. are desingn mai bun

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning