Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Calibra GT (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/27986-opel-calibra-gt.html)

georges14 12-12-06 07:53

Re: Opel Calibra GT

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 657162)
Frumosi ochi:) filtru trebuie dat cu ceva ulei??

Nu. Pentru ce sa fie dat cu ulei?

CJ-01-WOB 12-12-06 17:38

ai participat la ceva evenimente cu calibra george ?

Mihaitza_tdi 12-12-06 19:02

am citit pe un topic zicea k dak nu ii dat cu ceva ulei nu functioneaza asa bine ceva de genu!

georges14 13-12-06 00:48

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 658101)
ai participat la ceva evenimente cu calibra george ?

Am participat la cateva meetinguri

georges14 13-12-06 00:50

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 658226)
am citit pe un topic zicea k dak nu ii dat cu ceva ulei nu functioneaza asa bine ceva de genu!

E prima oara cand aud asa ceva.

WhiteRaven 13-12-06 00:58

Bai voi ma inebuniti cu calibrele astea :cry: imi vine sa-mi dau masina si sa imi iau iar calibra :lol: Arata super, sa-ti traiasca :D
farurile din cate stiu eu, la toate au fost o problema. Nu stiu la ultimele editii la cali, dar toti fostii posesori de calibra s-au plans de faruri. ;)

dany_let 13-12-06 08:35

daca e prima oara cand auzi nu esti bine informat: toate filtrele de aer sport, cu admisie directa vin cu o solutie de ulei care se pulverizeaza peste ele....nu e un defect major daca nu-i dai uleiul este ptr. a mai proteja de praf ....

Mihaitza_tdi 13-12-06 13:54

mersi k m-ai lamurit si pe mine!;)

Rares_CRM 13-12-06 15:20

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 658226)

si pt mine e prima data cand aud asa ceva, cine a scris asa ceva??? tot unu de 16 ani?? :lol:

LiviuTZ 13-12-06 15:29

[quote=WhiteRaven;658681farurile din cate stiu eu, la toate au fost o problema. Nu stiu la ultimele editii la cali, dar toti fostii posesori de calibra s-au plans de faruri. ;)[/quote]

Intradevar farurile stok sunt o mare problema la calibra...Dar astea cu angel eyes lumineaza chiar f bine...eu nu mai am probleme de cand le-am luat...

Mihaitza_tdi 13-12-06 20:01

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 659129)
si pt mine e prima data cand aud asa ceva, cine a scris asa ceva??? tot unu de 16 ani?? :lol:

pe forum la dacia am citit si nu avea 16 ani!!!

WhiteRaven 13-12-06 21:03

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ
Intradevar farurile stok sunt o mare problema la calibra...Dar astea cu angel eyes lumineaza chiar f bine...eu nu mai am probleme de cand le-am luat...

da de astea stiu :D si mai au si un aspect ucigas.. cel putin eu asa consider.. numai sa nu va vad ca le schimbati cu nu mai stiu eu ce faruri, pt ca farurile sunt unul din cele mai frumoase lucruri la cali. O personalizeaza. kituri si alte chestii, prize de aer, merg f b, dar nu faruri. in afara de angel eyes :D Am vazut pe un alt topic un proiect cu calibra aia pe care vrea sa puna faruri de civic.. ii sta bine intr-adevar, in comparatie cu alte incercari. dar tot mai bine arata cu farurile ei.. eventual cu o capota prelungita si atat ;)

georges14 13-12-06 23:42

Mihaitza_tdi , uleiul acela este pentru a spala filtrul, ceea ce nu este cazul pentru ca filtru este nou si praf nu are de unde sa se puna pentru ca nu sunt in bucuresti lol.

WhiteRaven, merci, farurile astea sunt o bijuterie. in poze nu se vad asa bine, da pe viu, zici ca nici nu au geam in fata.

CocoT 28 14-12-06 09:14

Bv....Imi place ce ai facut pana acum la masina... Bv

georges14 14-12-06 14:11

Merci Cocot si TSC-U, am niste virtuale facute cu spatele masinii cu diferite spoilere. Am sa le pun diseara sa imi ziceti ce parere aveti. Bafta

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning