![]() |
Re: Opel Calibra GT
Quote:
|
ai participat la ceva evenimente cu calibra george ?
|
am citit pe un topic zicea k dak nu ii dat cu ceva ulei nu functioneaza asa bine ceva de genu!
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai voi ma inebuniti cu calibrele astea :cry: imi vine sa-mi dau masina si sa imi iau iar calibra :lol: Arata super, sa-ti traiasca :D
farurile din cate stiu eu, la toate au fost o problema. Nu stiu la ultimele editii la cali, dar toti fostii posesori de calibra s-au plans de faruri. ;) |
daca e prima oara cand auzi nu esti bine informat: toate filtrele de aer sport, cu admisie directa vin cu o solutie de ulei care se pulverizeaza peste ele....nu e un defect major daca nu-i dai uleiul este ptr. a mai proteja de praf ....
|
mersi k m-ai lamurit si pe mine!;)
|
Quote:
|
[quote=WhiteRaven;658681farurile din cate stiu eu, la toate au fost o problema. Nu stiu la ultimele editii la cali, dar toti fostii posesori de calibra s-au plans de faruri. ;)[/quote]
Intradevar farurile stok sunt o mare problema la calibra...Dar astea cu angel eyes lumineaza chiar f bine...eu nu mai am probleme de cand le-am luat... |
Quote:
|
Quote:
|
Mihaitza_tdi , uleiul acela este pentru a spala filtrul, ceea ce nu este cazul pentru ca filtru este nou si praf nu are de unde sa se puna pentru ca nu sunt in bucuresti lol.
WhiteRaven, merci, farurile astea sunt o bijuterie. in poze nu se vad asa bine, da pe viu, zici ca nici nu au geam in fata. |
Bv....Imi place ce ai facut pana acum la masina... Bv
|
Merci Cocot si TSC-U, am niste virtuale facute cu spatele masinii cu diferite spoilere. Am sa le pun diseara sa imi ziceti ce parere aveti. Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning