![]() |
Re: My car Dacia din 72
ai ceva modificari?
cat face dacia ta in ture cand nu mai poate? |
pana la limitare ;) adica 5250 rpm
|
Sal turometru la primit cadou da sincer este o gramada de bani .
Nu prea urca bine in ture adica arata mai pitine ture decit se tureaza motoru si nu stiu ce sai mai fac dar ii dau io de cap . Modificari nu am dar urmeaza . oricum masina mere destul de bine. |
Ca sa-l faci de 1,4 nu trebuie sa schimbi blocul motor..
|
jura-te...esti sigur?
|
Quote:
|
Da:)..trebuie alezat..
|
Vb serios cu turometru ca lam primit cadou.
Lam primit de la colegi de la munca pt ca iam zapacit de cap cu masina mea. |
Sal vreau si io jante canada duble.
Initial vreau 4 buc dar mas multumi si cu una singura ca sa fac o pereche . |
1 Attachment(s)
Cam asa as vrea sa arate masina mea la exterior .
|
masina din poza nu cred ca face 10 mii km anual si nu circula prin Romania.Sa nu mai vorbesc de pante si alte alea ca daca vrei sa iesi de la mall din parcarea subterana faci show cu scantei.Ma rog poate pe tine nu te deranjeaza sa te uiti la asfalt prin podea.Daca te referi decat la culoare si dungi e ok :)
|
Sal ma refeream la exterior ,oricum masina mea in prezent este lasata destul de mult ,si atinge la unele denivelari .
O sa mai pun citeva poze cu masina ,pt ca am mai coborito putin. Ms pt sugesti si observati si astept parerile voastre. |
salut.Astept si eu pozele.Cand iti atinge la unele denivelari mai esti si cu alte persoane in masina sau doar tu?Sunt curios cat de lasata e acuma :D
|
mda mare ou,daca vrei sa arate asa masina ta tre sa ai in vedere faptul ca acel gordini din foto e model 70+,iar masca pe vcare o ai tu este de la un alt model de r 12,ceva mai nou,este singurul lucru pe care am sa`l obiectez,evident asta doar in cazul in care chiar vrei ca masina ta sa arate ca in acea foto.oricum,parerea mea e ca ar trebui sa`ti pui o masca de 1300 daca vrei sa arate chiar asa,personal imi place mai mult!oricum,imi place mult masina ta,ai mare grija de elementele de 1300,putina atentie la ele si arata frumos,dacia mea e din `79,dar nu`mi place cosmetica ei exterioara,mai astept putin,inca nu o postez!daca nu va suparati!!
|
Sal ms pt sugesti dar sincer va spun ca are destule elemente de r12.
In cartea masini la tip este trecuta ca renault,iar in privinta faptului ca imi atinge la unele denivelari este adevarat dar cu o persoana in dreapta,momentan nu am poze cu ultimul stadiu de coborire dar o sa incerc sa pun cit mai curind. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning