![]() |
Re: Fun things 2 do in cluj....
cine vrea se poate inscrie in campionatul de fotbal monitorul de cluj
se joaca pe terenurile artificiale din cluj costa 50ron pe echipa si premile is in functie de divizii clase si alea alea locu intai ii 10 mil de persoana sau asa ceva. |
Danutzu, e inghesuit dar nici prea prost gandit. Sunt sicanele care clar se vede ca sunt facute asa ca sa fie cat mai mult circuit. Sincer daca circuitul din gheorgheni ar fi mai lung si mai ieftin si cu facilitatile astea, acolo m-as duce.
Ziceti mai si voi o zi si o ora la care sa mergem, fac eu rezervare daca trebe, numai sa fim macar vreo 5-6. |
rare ori te lasa sa intrii cu 6 karturi pe pista... din cate am inteles tre sa il cunoti sau ceva de genu sau sa fii client bun ca sa lasa un al 6le cart pe pista....
|
Fixius, noi am intrat 7 pe pista odata si eu habar n-am pe nimeni de acolo. 6 stiu sigur ca lasa orice ar fi, totusi nu uita ca totusi tu esti clientul si tu platesti. e in avantajul firmei sa lase cat mai multi. mai multi de 6 nu se lasa probabil ca sa nu se bontaneasca atatia.
|
deci cand facem miscarea cu karturile? :)
p.s. nu stie nimeni nu s-a deschis patinuarul din gheorgheni? |
nu s-a deschis ink;)
|
ne gasim mai cativa care sa mergem VINERI de ex?
care ati vrea spuneti sau mai bine dati-mi un PM de ala. |
am auzit ca s-a deschis patinuarul? stie cineva?? a si pana la cat e deschis? mersi!
|
ala din matei corvin?
|
Quote:
exista un singur patinuar care ar putea fi deschis... daca este cineva care stie ceva despre asta sigur stie si despre ce patinuar vorbesc... |
Ciudat... ce nu era ok?
Rog pe cel care le-a sters sa se afirme. Va fi pedepsit (glumeam :D) Deci... dupa cum spuneam, unde e acel club DREAM ? :D |
I in dambu rotund pe Corneliu coposu (fosta maxim gorki) vizavi de fosta discoteca stejaru
|
Si e faina atmosfera pe acolo?
|
mah da ai obsessionu in zorilor, ce iti mai tre club dream?
|
poate de aia ca traieste cat de cat cu picioarele pe pamant
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning