![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
trebuia sa avem si noi aproape 600 de cai pe meleagurile noastre,nu?
|
asa e....:)))
|
4 Attachment(s)
Cred k esti singurul care nu a vazut masina pana acum ca e de vre-o luna p-aci...
In alta ordine de idei,masina din ultima poza imi pare cunoscuta...:D...se simte cineva cu musca pe caciula???:D |
din cate stiu io e a lui ala de la Ana Oil.....dar nu 100 % k mai tot era parcata acolo unde isi face hotelul ala de pe Somesului
de brabus ziceam....... |
anaoil are brabusu.
fiesta ST, draguta maisnuta, 150cp parca, nu? chiar, lexani, cand mai vi?sau astepti iarna?;) |
4ever respect pt S4:). Fiesta ii din cj da vine des prin sibiu am auzit si o conduce o frumushica de fetitza. Cincharu ala mi-o furat inima:P. Brabusu are "doar" 530 cai...
|
Ehhh... M-ai prins GTI! :)
Cred ca era atat de murdara masina... ma mir ca ai recunoscut-o. Super misto ca a aparut si acesta sectziune cu masini frumoase din SB. Brabus-ul e super misto dar eu pana nu vad ce se afla sub capota nu cred in nici un Brabus. Misto si GTI-ul acela alb. Iarasi acel S8 poate sa fie doar pachetul exterior bla bla... Un plus ptr GTI ca a pozat atatea masini misto din SB! P.S. Ai aparatul permanent la tine nu? Sau macar telefonul... :) |
Telefonul...dar si aparatul uneori :D
Si pt Brabus si S8 garantez k-s "the real deal"! |
brabus are 600hp..si s8 e pe bune e de la vl..
|
Ma scuzatzi, am greshit. 580 am vrut sa scriu nush la ce m-am gandit. 580 are s-u. Cel putzin asta zic cei de la brabus la ei pe site. Mint ei, mint si io, dar nu cred:)
|
are cinvea poze cu TT argintiu din SB? merci...
|
2 Attachment(s)
"Mandru" proprietar de TDI...si...mandru proprietar de STI (precizez ca STI-ul avea numere rosii de Germania si dupa intersectia asta a virat stanga pe Paltinului...deci poate ramane aici :D )
|
@bogdan_WRC,de ce esti asa interesat de TT-ul argintiu???...o cunosti cumva pe domnisoara careia ii apartine??? :D:D:D
|
looolll.... e TT cabrio?
|
ooo domnul bogdan_wrc :D
da e cabrio TT-ul.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning