![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Vin acum pozele cica , il chemai pe om pana in brazda cica nu vine ca nu are cum sa mearga cu ea :)))))
|
Quote:
hai fane cu pozele....:)) |
In cateva mnute vin si poezele.
Suspensia este TA Tehnic reglabila de Clio 2. Pentru cei care vor sa isi monteze asa ceva pe logan o sa fac un topic separat cu modificarile care trebuie facute. foarte mici. M.y.k.e - chiar iti placu sau zici la misto ? :-P |
8 Attachment(s)
si pozele..
|
Quote:
|
baaa prea belea arata, in fata poti vira ??? :twisted:
|
am niste dimensiuni proaste la gume si spatele nu il pot pune :)) si pe fata nu pot vira prea mult. maine dimineata ma duc direct la vulcanizare sa schimb cauciucele :D
|
asa da! bravo fane esti "smecher" :lol:
|
Quote:
|
Acum este ce ti-ai dorit ? adica suficient de low :lol::lol: suspesia asta este belea si jantele au o combinatie perfecta cu masina :rolleyes2 super bravo
|
e mai mult decat imi doream. e perfecta. acum mici modificari in plan dar o sa incerc sa pastrez Simply Clean.
Crede-ma ca cine ma auzit ca fac jantele verde, zicea ca sunt nebun, ca nu o sa ii stea bine masina albastra si jante verzi. acum toata lumea zice ca sunt superbe. :lol: |
Haha, ce nebun. Am bucur ca merge si e ok. Bafta stefi
|
ba tigane, inainte sa pleci de la garaj, faceai "cum, s-o mai ridicam, ca eu obisnuit cu caruta, cum sa merg asa, vrei sa nu fac giratoriu ? cum iar curba ?"
pai ... la ce cauciucuri de *** ai ... ce te asteptai? cum sa pui 245 pe spate si 195/55 pe fata :lol::lol: acum ca toti iti zic ca e bine low... iti place... la garaj ma injurai... tiganu tot tigan ramane PS: sunt curios de tutorial... ca e frumos de pe margine sa-l faci...:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning