Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Conversie estetică: 320I in m3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/279226-conversie-estetica-320i-m3.html)

maxmartinez 22-09-11 11:53

re: Conversie estetică: 320I in m3

bah da ce aveti mah cu omu? vrea sa isi ia un 320 si apoi ii pune un kit ext M. mare scofala...sunt useri p aici care il aduc si pe obama daca i platesti, asa ca nu i problema...pui acolo bara fata m praguri, oglinzi si bara spate (vezi ca difera evacuarea) si aia e...n ai ce face cu 10k. restu ii dai la lautari :))

acum am si eu o intrebare ptr initiator :

daca tati si mami erau de acord, iti luai sau nu M3 de 420cp imediat ce puneai mana pe carnet?
daca da, care crezi ca ar fi fost sansele sa il bagi intr-un cap de pod si sa te vedem la ora 5? cu 2 pitzi pe bancheta din spate...

le: te-ai gandit mult cand ai pus titlul ala?! d'aia te ia lumea la p....

puteai sa zici...kit exterior M e90.

andrei_b3 22-09-11 11:57

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4599976)
bah da ce aveti mah cu omu? vrea sa isi ia un 320 si apoi ii pune un kit ext M. mare scofala...sunt useri p aici care il aduc si pe obama daca i platesti, asa ca nu i problema...pui acolo bara fata m praguri, oglinzi si bara spate (vezi ca difera evacuarea) si aia e...n ai ce face cu 10k. restu ii dai la lautari :))

acum am si eu o intrebare ptr initiator :

daca tati si mami erau de acord, iti luai sau nu M3 de 420cp imediat ce puneai mana pe carnet?
daca da, care crezi ca ar fi fost sansele sa il bagi intr-un cap de pod si sa te vedem la ora 5? cu 2 pitzi pe bancheta din spate...

le: te-ai gandit mult cand ai pus titlul ala?! d'aia te ia lumea la p....

puteai sa zici...kit exterior M e90.

Cum am mai spus... ce-i peste 200cai e prea mult pe mne.Am mers cu un Golf R20 de 270 cai si la prima pedala m-a bagat in scaun de nu m-am vazut...Ce-i prea mult e prea mult

bcoupe 22-09-11 13:18

copilu, nu'i mai baga pe astia de aici in seama.....sunt plini de invidie si ura cand vad pe unu ca tine care are posibilitati financiare sa'si faca masina cum vrea p... lui
tu cumpara masina si fa'o frate cum vrea p... ta intelegi?

ps: nu trebuie sa fiti invidiosi pe unu care il ajuta parinti cu bani, asta e, nu toti am avut parte de parinti cu bani.....

hai bafta si sa vedem topic deschis cu masina ta ;)

Marian_nebunu 22-09-11 14:13

Re: Conversie estetică: 320I in m3

Am citit 3 pagini si nu pot sa cred cum de ii oferiti atatea detalii si explicatii unui copil care inca viseaza !!!!!!!

pustiule ruleaza si viseaza in continuare !

cand postezi masina ta pe numele tau (indiferent de unde/cum/) ai cumparat-o atunci poti cere anumite opinii...pana atunci ai deschis un topic "ca sa te aflii in treaba" !!!

Am si eu un frate are tot 17 ani...dar are mai putina imaginatie ca tine. . . . . . . si mintea lui sta numai la fraza "cum se fac banii" nu cum "sa - i cerseasca" de la parinti !!!

Pana atunci termina-ti liceul,citeste carti,citeste forumuri,inscriete la o facultate ca BMW in nici un caz nu-ti va oferii toate acestea necesare viitorului tau !!!

sike 22-09-11 14:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4600267)
Am citit 3 pagini si nu pot sa cred cum de ii oferiti atatea detalii si explicatii unui copil care inca viseaza !!!!!!!

cand postezi masina ta pe numele tau (indiferent de unde/cum/) ai cumparat-o atunci poti cere anumite opinii...pana atunci ai deschis un topic "ca sa te aflii in treaba" !!!

Am si eu un frate are tot 17 ani...dar are mai putina imaginatie ca tine. . . . . . . si mintea lui sta numai la fraza "cum se fac banii" nu cum "sa - i cerseasca" de la parinti !!!

Pana atunci termina-ti liceul,citeste carti,citeste forumuri,inscriete la o facultate ca BMW in nici un caz nu-ti va oferii toate acestea necesare vieti !!!

Inca o persoana de vede realitatea ;)

aleks 22-09-11 14:22

Dacă mai vede īncă o persoană realitatea cu flegme spre alţii dăm cu paru'.
Am şters de m-am plicitisit, mai bine ignoraţi subiectul dacă tot vă enervează, se stinge mai repede...

anduaox 22-09-11 15:42

Quote:

Originally Posted by andrei_b3 (Post 4599944)
OFF....kitul vorsteiner include ceea ce am spus mai sus si se achizitioneaza prin ltbmw de aceea costa in jur de 10.000 defapt... am vorbit si mi-a spus ca imi face o reducere la 5000 de euro pentru ca ii dau partile inapoi... si ca vrea un mega proiect in care sa adapteze 30 de masini 320 la m3.Motivul? Simplu... imi place cum arata m3 sedan si nu vreau sa am un motor de 400 de cai...Kitul nu este bolt-on , normal se adapteaza, dar de la tipu asta il iau deja adaptat de el, adik bolt-on.... intelegi?:D

un kit vorsteiner de M3 E90 10.000 euro??? vreau si eu pentru coupe.
ca sa faci un E90 oarecare M3 E90 treaba merge bolt on daca sti ce piese sa cumperi.
linkurile pe care le-ai pus tu sunt 2 chestii total diferite. unu este kitul de la vorsteiner pentru M3 E90.
si al doilea este o masina facuta de longtran acum 3 sau 4 ani. un E90 cu bot de E92. ce e facut in al doilea link am incercat si eu acum 2 ani. merge facut.

deci tu cred ca nu sti ce vrei pana la urma... exterior de M3 E90 sau un E90 cu bot de E92.

in principiu ar trebui sa ai prima data masina si apoi sa vezi ce poti sa ii faci. astea sunt etapele normale.

andrei_b3 22-09-11 17:12

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4600267)

Pana atunci termina-ti liceul,citeste carti,citeste forumuri,inscriete la o facultate ca BMW in nici un caz nu-ti va oferii toate acestea necesare viitorului tau !!!

Frate... mie nu-mi sta mintea la cum sa cershesc banii, ci ii primesc pentru invatzatura:P.In nici un caz nu vreau sa-mi stea mintea la cum se fac banii.. ptr ca la anii astia m-as rata cu un asemenea mod de a gandi.Lasa-ma cu cititul cartilor si forumurilor... ca am facut-o inainte de a-mi spune tu.Dar doar asa... ca sa imi dovedesti inteligenta ta iesita din comun care da sfaturi altora.. spune-mi si mie ultimele 5 carti citite de tine:P Vezi... gol.. nada!:PNu vreau sa fiu nepoliticos... dar voi chiar ma scoateti din sarite cu fraze gen.. nu cere bani de la parinti..etc etc .FRATE DACA POTI AJUNGE IN VARF DE MUNTE CU TELECABINA....DE CE S-O IEI LA PAS..? AAA DA... CA NU STII SA FOLOSESTI TELECABINA.Pe romaneste.. nu stii sa te porti cu parintii.. sau esti prea orgolios ca sa accepti ajutorul parental...Puteti inchide topicu... eu m-am lamurit deja cum se face...
PS: Ms 0733TUNING te sun in februarie.;)

aleks 22-09-11 19:00

Copile, vrei să arăţi prea multe cānd ai făcut doar prea puţin.
Tu arunci vorbe, mulţi din cei care ţi-au scris, chiar dacă nu la modul dulce şi prietenesc cum ţi-ai dori, au destul de multe lucruri făcute.
Mai uită-te īn jur, mai vezi cum stau lucrurile īn realitate şi apoi apucă-te de privit de sus, nu ai īncă rezultatele necesare pentru asta.
Topic īnchis pentru exces de aroganţă.

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning