![]() |
Re: Red Engine
ni s-au alaturat :
Alex Breaz - Dacia Logan 1.6 MPI Adrian Muican - Citroen Saxo 1.4 MPI Cristi Mane - BMW 325 si Lancia Delta Ionica Gulea - BMW 320 Olosutean Florin - VW Golf 1 GTI |
deci daca Astra cu 135 de cai ia suta in 5,3..............
eu iii dau foc la dacie....... |
:lol: era la misto frate ...
|
aham........asa mai merge..........:)
|
Bafta cu clubul! o sugestie.. mie imi placea prima varianta pt sigla, dar red engine imi sugereaza "motor inrosit" ... deci intelegeti unde bat.. faceti un motor care arata partial inrosit... sau macar in flacari.. ;)
|
imi place a 2a, e mai originala parca , ca mai toate cluburile au sigla pe spate intr'un cerc.
|
In urma intalnirii din seara asta lista de membrii a suferit mici modificari, dupa cum urmeaza :
Membrii fondatori : Popa Cristian - Toyota MR2 Vitan Diana - VW Passat Baldescu Andrei - Mazda 323 Purtator de cuvant : Max Paul - Dacia 1310 Membrii : Boian Flavius- Peugeot 206 1.6 16v Serb Sorin - BMW M5 Bodreanu Adrian - Breaz Alexandru - Dacia Logan 1.6 MPI Muican Adrian - Citroen Saxo 1.4 MPI Mane Cristi - BMW 325 si Lancia Delta Olosutean Florin - VW Golf 1 GTI Salisteanu Calin - Susan Paul - VW Golf 5 1.9 TDI Vidican Cosmin - Opel Vectra 1.6 MPI Ardelean Catalin - Dacia 1310 Membrii de onoare : Antonescu Alexandru - Fiat Stilo 1.9 JTD |
Mai... logo-ul vostru nu e pimped by WDB?
|
bafta ... si spor la treaba ... salutari HD din partea NoName Racing Team
|
Spor la treaba si felicitari Snap :D ..
mie imi place ultima pt sigla ... si penultima dintre alea dreptunghice...e faina.. succes in continoare..:D :D :D |
Sarbatori Fericite si multa B A F T A !
|
Sarbatori Fericite si voua !
|
sal.....care-i treaba cu clubul acesta? ceva site este? pasii pentru a deveni membru? astept raspuns
|
Din pacate clubul a cam murit... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning