![]() |
Re: Renault 19 Europa
a mea e mai ghinionista atunci :(
|
1 Attachment(s)
Sa speram ca joi cand ajung acasa imi pun injectia care o sa-i tina locul astuia din poza de mai jos,revin cu informatii,pana atunci va tin cu sufletul la gura,bafta!
|
http://carinfo.autold.com/car-renaul...opa-14-rn.html Aceasta este fisa cu specificatiile masinii:D
|
1 Attachment(s)
Din pacate lucrarile se amana pana la primavara,pana una alta va arat desenul asta (creatie proprie)
|
Cat despre imbunatatiri. Vad ca ai cod motor e6j. In functie de prinderea admisie poti pune sistem de injectie multipuncti de pe reno clio, megane, supernova, solenza, logan, sandero. Acest sistem de injectie are succes foarte mare pe masini usoare ca a ta sau ca supernova, plus ca ii poti face usoare imbunatatiri.
Daca nu ti se potriveste corpul clapeta pe admisia actuala, poti lua alta din dezmembrari. |
Gresit:P am cod motor c2j ,ce spui tu acolo e motorul energy,capacitate mai mica ~7cmc si putere mai mare 80cp fata de 72cp cat am eu si iti multumesc pentru sfat :D
|
1 Attachment(s)
Update...rama farurilor neagra
|
1 Attachment(s)
Salutare din nou,mi-am luat un set de jante (pe 13 sunt si le-am luat pentru ca a fost "pomana") si vroiam sa vad parerile despre look-ul pe care vreau sa-l adopt pentru ele adica urmatorul(priveste in poza;) o sa revin cu poze,deocamdata nu le-am luat de la "fotograf")
|
2 Attachment(s)
Si pozele cu jantele,pe care o sa le pun pe masina dupa ce imi iau alte cauciucuri
|
frumoase jante fulgerica... sa le alergi cu placere :D
|
Multumesc:D
|
frumoase jante :D
|
Sa vezi cand o sa le fac precum alea de pe Megane R26R :X
|
mergea un 14 cel putin :D :)
|
Sunt multumit ca sunt mai late,la a mea nu se vad asa urat daca o mai las putin e perfect pentru ca am pasajele de la roti oarecum rotunde/circulare (apropo, scuze ca nu ti-am mai facut acel desen,deci...maine pe la ora asta o sa il ai,n-am avut timp ca am venit acasa...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning