![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
@s0r1n
Vrei motor de e36 m3? Serios,am motorul pentru joc. Dami pm cu id si til dau |
10 Attachment(s)
2 vesti .. una buna , una rea...
Vestea buna .. piesele de m3 au fost montate si vopsite , iar motorul de m3 e36 e pe drum ... Vestea proasta este ca ... dupa ce am montat piesele ... am pus si motorul de m3 e30 .... nu am rezistat tentatiei si l'am alergat putin :D ... trage destul de bine .. dar mai trebuie ... :P ... dupa ce l'am incins putin ... la 240Km/h a plecat politia dupa mine .. m'am oprit , iar politistul a intrat cu o viteza destul de mare si m'a luat in plin si m'a aruncat intr'un stalp.....vedeti imaginile :( |
Quote:
|
3 Attachment(s)
O sa te coste reparatiile.
Si fordul meu e finalizat am cumparat azi jenti 600$/buc,discuri de frana 300$/buc,placute 136$/buc,suspensii sport...scumpe nu mai stiu cat si vopsea:) PS:masina este pt show-uri:) |
Quote:
|
Masina e scaosa la vanzare am fopsit-o asa pt ca dadeau bn jentile pe ea si am vurt sa fie in culoarea jentilor;)
|
la ce pret e fordul ?:D
s-ar putea sa ti-l cumpar eu.. |
2 Attachment(s)
astazi, civicul meu a primut un set nou de suspensii fata-sparte blistein+o toba sport GRredy. totalul:aprox 7700$
|
3 Attachment(s)
DUpa muulta munca am montat suspensia...
Arcuri si telescoape KW-800$ DIscuri 358 mm aerisite si etrieri brembo-400$ |
1 Attachment(s)
Masinutza mea a primit niste frane Brembo 265 mm ventilate la 400$ buc.
Jante noi 700$ buc Vopsea 200$ mi`a tras`o un mester :twisted: Mai urmeaza un motor nice , camberul aranjat si suspensia LOW |
Scoatetiva masinile pe teren...o sa se vada mai frumos....parerea mea;):oops:
|
Quote:
|
maine ma duc in targ sa vad ce masina o sa imi iau ;)
Buget 70.000$ |
1 Attachment(s)
azi masinuta mea a primit un subwoofer de 287$
|
6 Attachment(s)
v-o mai amintiti pe calibra... a trecut ceva timp dar am reusit sa mai rezolv ceva pe la ea. E CRIZA!
-suspensia gms adjustabila 1100$ X 4 -suspensia airbag 1100$ X 4 -jantele 157$ X 4 -exhaust pipe 900$ ( am luat altul deoarece celalalt era foarte avariat ) -baterie mai puternica 150$ -motor mithubisi 8409$ niste frane noi o sa vina, la fel si niste tobe poate chiar in seara asta, dupa cum vedeti am rezolvat si tu rugina de pe ea:)) si nu am putut rezista sa o fac low, dar asta nu e nimic, o voi lasa si mai jos. Motorul are 382 de CP, dar o sa mai inlocuiesc ceva pe la el, vad eu:) nu il voi lasa asa Pareri??? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning