Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Intalniri de gradu O cu "garcea" (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27839-intalniri-gradu-garcea.html)

20 XUX 20-11-07 21:35

Re: Intalniri de gradu O cu "garcea"

poate ca nu, dar eu nu am cunoscut militian cumsecade si cunosc o gramada, sti bancul ala: sunt 2 frati, unul din ei se face politist, din momentul acela cei 2 nu mai sunt frati:!:

Bassu_SIV 21-11-07 16:51

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 1207450)
acuma sa nu exageram...., nu sunt chiar toti asa....

nu exageram...dar isi fac singuri legea .....plm

daniWAAsb 24-11-07 20:27

mai sunt si pulitzai care is chiar niste gunoaie si nu vor sa te inteleaga dar sunt si catzva care sunt nota 1

T E N N Y - E 26-11-07 01:53

Quote:

Originally Posted by daniWAAsb (Post 1214330)
mai sunt si pulitzai care is chiar niste gunoaie si nu vor sa te inteleaga dar sunt si catzva care sunt nota 1

corect , mai sunt si de nota 1, dar mai au mult pana la 10

Bughilas 29-12-07 13:02

Bassu-le ai dreptate ca-si fac singuri legea......Asa e......
daca e sa o gafezi cu ceva atata te invarte din lege in lege pana habar nu mai ai ce inseamna......Oricum suntem mai destepti decat ei si ne putem feri oricand...............Cat mai putzine uniforme pe 2008 :))

Andy2heart 05-01-08 09:03

Am observat ca multi aveti o parere proasta despre politia rutiera de la noi, si sincer nici mie nu imi prea plac astia mai tineri care se cred buricu pamantului, mai ales cand vine unu pe care il cunosti si e mai mic ca tine sa iti ia carnetu. Pai da-o in ...... de treaba. Nici nu am inceput bine anul nou ca era sa raman fara carnet. Tot asa unu fecior din asta gelat in cap, a vrut sa imi ia carnetu pentru ca veneam pe contrasens pe milea.Eu ma uitam sa vad dak sunt deschise magazinele pe acolo, si pac din spate vine garcea. Cica sa imi ia carnetu pe 2 luni. Bine ca aveam telefonul platit si minute, k l-am rezolvat. Am inceput anul nou in forta.

I5@k 05-01-08 12:10

io mi-am luat carnetu de 3 luni......nam avut intalniri cu garcea insa dak era sa fie....trebuia sa mil de cateva ori..sau amenzi la greu :)).....dar numa k ma cheama isac si nu are cum k mam gandit intai >:)

cipig60 17-02-08 23:51

Tocmai intors din oras.Legitimati pentru zgomot tobe kadet 1.6.Am zis ca daca tol am fost deranjati sa le dam motiv.Comparat opel-bmw aceleasi motoare si ani,cai-difera??? De data asta BMW-ul

Bassu_SIV 18-02-08 18:23

cipala cipala cipala....zgomotosule:D

cipig60 22-02-08 10:22

Nu stiu ce ne vom face vara asta cu Pol romana ca anul trecut era sa o punem de vreo doua ori. Sper sa se termine cu bine si anul asta

20 XUX 23-02-08 13:45

m-a oprit o **** de polistist prost ca dracu, ca l-am blocat pe unu si o sunat la politie si am pierdut o juma de ora cu tampenia asta de om, ca veneam si eu, prostu *****, dar tot nu mi-a dat amenda

Bassu_SIV 23-02-08 17:49

Quote:

Originally Posted by cipig60 (Post 1375631)
Nu stiu ce ne vom face vara asta cu Pol romana ca anul trecut era sa o punem de vreo doua ori. Sper sa se termine cu bine si anul asta

remembering oac-oac land:D

DirectHIT 24-02-08 00:19

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1378555)
remembering oac-oac land:D

hehe, cum statea aurolacii... gata gata sa sara din tufis... pana la urma a ieshit cu bine si acol... pacat de vremea care era...

cipig60 24-03-08 10:34

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1441545)
buna idee:D

Cat ai dat pe BMW Basule

Bassu_SIV 24-03-08 10:53

o sura de bani:D

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning