![]() |
Re: Renault Megane RS VS Ford Focus ST
hai sa fim seriosi ... uitati-va la diferenta de pret ... daca ai bani de ST iti iei ST, desi am inteles ca RS-ul ar fi mai nervos, dar, desigur, e calitate britanica ... nu prea inteleg de ce va departati de discutie ca ce o sa scoata ford bla bla ... peste 20 de ani Renault scoate nava spatiala care baga warp 10 si il face si pe focus RS na!
|
pana la urma mie imi place ENORM o singura chestie. clarkson zicea(si il cred ca am cercetat si eu un pic) :la banii dati pe un clio 182 nu iti cumparai o masina noua mai rapida.la banii unui megane r 26 cred ca e valabil acelasi lucru.am spus megane r26 pt ca e ultimul lor produs si mi se pare fireasca comparatia cu st.comparatia intre viitorul focus rs si megane r 26 nu mi se pare corecta pt ca focus rs e in alta liga,si la alt pret,iar la 280 de cai cat se spune ca va avea va concura cu posibilul golf r 36 sau chiar cu masini de genu impreza sti sau lancer evo.in fine,ideea era ca ranault face cam cele mai rapide hatch-uri la cei mai putini bani,si asta mi se pare un lucru esential la un hot hatch.si intr-adevar,cei care au renault voteaza renault,cei cu ford cu ford,si asa mai departe,si e normal..
|
Quote:
si uneori e mai bine sa "dai un ban, dar stai in fata ;) " |
a zis cele mai rapide ... R A P I D E ... nu bune ... rilex ... nu preaslaveste nimeni fiabilitatea firmei Reno, desi produsele Renault Sport sunt cu totul altceva decat Renault ... uzina proprie etc...
|
zi-le morro! :) o sa para ca-s nebun,dar pe mine ma intereseaza in primul rand sa fie cel mai rapid,plasticul de pe bord si scartzaieturile sunt pe locul... 3 sa zicem...
morro daca vinzi megane-ul iti urez sa te vad intr-un megane rs! sa ai bafta! |
morro, la masinile astea bun=rapid. in fine. morro si eu iti doresc la fel, pt ca sa fie mai multi concurenti pt GTI:P sa va arate ce poate..
|
va multumesc , va multumesc, si eu tot intr-un megane RS ma vad :-P ... sau intr-un GTI :lol: :lol: ... la ce oferta e acum la megane RS nu prea cred 8)
|
cu toate ca numi prea place st-ul, decat cu meganu, mai bine cu focusu... :(
|
Quote:
|
renaul megane rs...imi place designul (mai putin spatele) si pur si simplu, faptul ca este un renault rapid:D
|
Ford Focus ST
|
Renault fan until death..... Megane Sport mi se pare foarte bun pentru pretul pe care-l are .... si am inteles ca se misca si foarte bine..... oricum.... va fi urmatoarea mea masinutza.... :D
|
Ford Focus ST.......
|
renault megane rs........e bestiala masinutza asta
|
megane rs
renaultul incepe sa faca pasi mari! si faptul ca e in f1 cred ca isi spune cuvantul!o sa inceapa sa fol tehnologia fol acolo... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning