![]() |
eu declar de pe acum ca nu o sa ma oftic
:bunch: Ice Racing |
Atunci e bine!!! :peace:
|
COObra ce Bmw ai? Cati cai, ce numar la masina? Ca poate te stiu :P Sincer nici eu nu ma supar daca nu o sa castig dar o sa castig!! :)) ca sa va arat ca si fetele stiu sa conduca. Rai mai sunteti....repede...aveti voi avantaj ca sunteti baieti. Mai vorbim noi .... :P .
|
Re:
Quote:
|
Cel din filmuletzul pus de mine!
|
Quote:
Si nu stiu daca ai citit atenta dar eu am spus ca in mod normal tu trebuie sa castigi. |
Coobra, daca o sa fii mai rapid decat LRY, lansez si eu o provocare. Daca nu ,stau in banca mea :lol:
|
SGM, daca castigi, iese cu petrecere... :lol: Eu zic ca daca mai vii cu niste surprize ai sanse...nu ca l-ar conduce o fata, dar totusi, e un diesel stock...
|
COObra pe cand cursa? Sunt nerabdatoare.......uite aseara m-am antrenat pentru cursa asta :) M-am tras cu un BMW-ut frumos cica are 143 de cai sau ceva de genul asta si l-am facut :P.
|
B-34-SGM esti cumva vecinul meu?
|
Lry cam tarziu. Daca nu ma insel te-a cautat Ema asta seara sa iti zica ceva de o intalnire, dar......nu te-a gasit.
Bravo pt victoria obtinuta. Dupa cum am zis, e posibil sa castigi si in fata mea. |
Am auzit ca ma cautat Ema dar nu am fost prin oras :( Dar ne gasim noi o data :P Ti-am spus ca sunt nerabdatoare!!
|
OOOOOOOOOOOO.....Ce provocare?
Buna cursa, foarte buna............Dar cu cine sa tin? Sunt 2-ua bmw-uri? :roll: Eu i-mi doresc sa castige un bmw-u! :hug: PS. sa nu faceti vr-o ilegala!!!!!!! :twisted: :punch: |
Bafta COObra!....eu sper sa castigi....nu de alta dar mie imi place mult modelul tau de masina shi are sansele ei :twisted:
|
bix-ule dupa cum am zis si eu, e o cursa frumoasa pt ca oricum o dai tot un BMW va castiga :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning