![]() |
Re:
Quote:
|
bishop eu il stiu pe tazmania shi stiu ce ii poate pielea shi mai ales masina o sa afli tu in curand cum are 175 de cai pe o laguna 2.0 16v
|
adi e una din masinile din ultimul lot fabricat in frantza inainte sa scoata laguna 2....ce nu intzelegi? :?
|
:D
din cate stiu eu 2.0 16v de pe laguna are 135 cp iar cel de pe Clio sport 169 !
Cu ce bmw vrei sa te dai cu cai astia ! Ca nu ai ce sa faci cu ei ! |
Re:
Quote:
|
tazmania hai ca ma dau eu cu tine. Am un BMW 320d, 150 de cai......daca pierd asta este....am mai multe scuze :)) Mai putini cai si sunt si fata. Ce zici??
|
Re:
Quote:
Baiatu` a zis e Laguna 1 si in poze este laguna 2! acu` ma intzelegi? :wink: |
Re:
Quote:
Re:
Quote:
sa se lamureasca toata lumea.EU NU AM PUS POZE.MASINA ESTE O LAGUNA 1 DIN 2000.INITZIAL A FOST STOC DE 133 CAI.MORORUL A FOST MODIFICAT IN FRANTZA,CIP,TURBO,EVACUARE SI ALTE CATEVA \"CHITZIBUSHURI\"DIN ASTEA.BOGDAN ACUM ESTI LAMURIT?turbo 110 am precizat clar:orice model de bmw de putere asemanatoare.lry ice accept cu cea mai mare placere,la finish indiferent de rezultat dau un suc si un mare buchet de trandafiri....ADY pozele nu sunt puse de mine si nici nu fac obiectul discutziei....daca mai sunt nelamuriri astept cu draga inima sa lamurim tot.....multzumesc
|
tazmania foarte frumos daca imi dai si trandafiri :) Si pe cand cursa?
|
ca de obicei,domnisoarele aleg.....te las pe tine sa hotaresti...si vedem daca se poate.. 8)
|
Id-ul meu de messenger este Lry_ice , contacteaza-ma sa stabilim.
|
Re:
Quote:
|
Am inteles mey nu-s asa de talamb... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning