![]() |
re: Nissan GTR Exelixis & CZR
Intelegem pe deplin nerabdarea celor ce urmaresc acest proiect si dorinta lor de a vedea rezultatul final. Cu toate acestea consideram ca este oportun sa se puna intrebari nu sa se faca afirmatii categorice bazate doar pe supozitii de ordin personal ;)
P.S. Pentru linistea generala mentionam ca nu dorim sa transformam acest proiect in o Elodie motorizata :lol: |
8 Attachment(s)
Oglinda oglinjoara cine e cea mai frumoasa cutie din tara :lol:
|
Quote:
frumos proiect oricum. |
Noi ti-am aratat pe a noastra, arata-ne si tu pe a ta :lol:........si deliberam dupa :D
|
9 Attachment(s)
Aproape de final, ultimele adaugiri si retusuri.:-)
|
Smechere discurile J-uite :D
|
ce culoare are uleiul, parca vin ghiurghiuliu...
15w50 full syn, nu am vazut asa ceva pana acum. nu stiam ca cei de la ams fac si uleiuri. |
pai cand dai o gasca de bani pe kitul ala eu zic ca ar trebui sa vina si uleiul tot de la producatorul lui
|
TSC si PIA din pacate va inselati amandoi, AMS Performance si AMS OIL nu au nimic in comun , primii produc piese si kituri de inalta performanta iar ceilalti sunt 'parintii' uleiurilor sintetice.
Pentru mai multe informatii : http://www.exelixis.ro/ams-oil-prin-...is-motorsport/ |
6 Attachment(s)
Ne vedem la Tulcea :twisted:
|
Super proiect ! Ati adus posibilitatile de modificare din afara in Romania. Felicitari :-)
|
felicitari ..... asteptam sa o vedem la treaba
|
ok sa vedem "uleiul ams", care nu apartine de ams, la treaba.
masina asta chiar merita vazuta! |
acum e oficial! Va multumesc f mult.recunosc theo a avut dreptate,e atat de agresiva k imi tremura picioarele si nu pot sa merg la maxim cu ea.s-a mergpgtat
|
bravo cezar ..... iti doreai un gtr de cand a aparut ...... si acum ai cel mai puternic gtr din europa .... sa ai parte de el si sa iti aduca bucurii de fiecare data cand ai okazia sa o conduci
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning