![]() |
Re: deocamdata asa mai neterminata
simpla si cu gust ai grija de ea
|
keep it sleeper;)
|
Valentin Wrc nu ai rezolvat in ziua de azi cu o prelungire pe fata si ca te-ai jucat u cu Paintul!!!! sa terminat cu dacile normale si cu o prelungire pe ea!!!Uite de ex eu am o dacie exact cum o are baiatul ce vrea sa o trasneasca dar mult mai dreapta ca a lui!!!!si am si eu 2 prelungiri si 2 praguri si cateva ornamente!!! ceva obinuit care ajunge la maxim 2 mil!!!Dar ce zici daca ai pune pe ea oglinzi electrice geamurile toate si sa le ionizezi si sa iti mai pui si niste jentzii!!! sau e un vis pt tine!!!! va zic eu ca o sa va ofticatzi dupa ce facetzi exteriorul si nu va ajuta motorul!!! dute pana la Comarnic de la bucuresti sa vezi cum trec Balenele pe langa tine sau m-urile si ai sa vezi ce ai sa zici in gandul tau(de ce nu mi-am luat si eu una ca aia si am bagat banii in rabla asta de dacie!!) Dacia tot dacie ramane!!! u crezi ca SGM nu are probleme cu a lui cu o bucsa sau cu cate ceva la drumurile care sunt!!! eu unul nu cred asta!!!
|
simpatic, ceva de genul vreau sa ii prelungesc si eu capota, apropo ce amortizoare ai pe ea? sau sunt cele de dacie cu arcurile taiate?
|
pe fata sunt arcurile si amortizoarele care le avea taicamiu cand alerga... cele pt probele p asfalt, iar p spate sunt arcuri d fata taiate 2 spire iar amortizoarele sunt normale p spate tre sa le fac si p alea si sa mai umblu putin la arcuri ... adik inca o spira taiata, sa fi fie la ac nr ca p fata (6)
|
1 Attachment(s)
grabesc moartea motorului :)... k si-asa baietii stiu k e un desel adevarat...
|
1 Attachment(s)
in continuare se chinuie motoru(contine texte obscene... :))
|
nervoasa rau dacia ta....ii motorul original de dacie sau ai ceva modificat pe acolo?...respect
|
Frumusica masina felicitari da rezolva repede cu capota aia k iti strica piesa
|
pai am unpic de cutie de reno 21, unpic de axa mai innalta si din seara asta si un motor de 1,6 cu vechile configuratii... :)
P.S. lasati-ma fratilor cu capota si cu grila k asa or sa ramana cat o sa stea masina la mine ... in primu rand am eu motivele mele de nu ii pun grila iar capota .... am mai spus si innainte |
Mie chiar imi place masina! ....cu garda lasata si jantele pe care i le-ai pus!
Referitor la capota... nu arata rau si am inteles ca vrei sa nu semene cu majoritatea! Cred ca niste semnale transparente i-ar schimba mult infatisarea, pt k actualele au o culoare stridenta care scot in evidenta faptul k se termina brusc capota! Spoilerele.....vor ramane aceleasi? |
The carrot mobil !
|
da spoilerele astea stock... da sa vina caldura sa le schimb cu unele noi ...
sa inteleg k ati botezato? :) carrot mobil.... da mah da e un morcov din acela mai ofilit.. k e inchisa la culoare.... unu degerat :)) |
Quote:
daca vrei vb pe mess :p |
dieselu' nu mai e diesel..... :) din seara asta motoru a crescut unpik... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning