![]() |
Re: Leon tfsi
2 Attachment(s)
admisie de 76mm si pcv fix cu valva 1 way facute de mine + grila fata modificata tot de mine :)
p.s. grila inca nu e imbinata ca mai am ceva de facut la ea |
f tare masina, keep up the good work ;)
|
dupa soft cum sa schimbat consumul?
|
depinde f mult de stilul de condus asta, nu e ceva asa simplu: cum s-a schimbat consumul.
daca mergi usor consuma la fel daca o omori, va consuma mai mult sigur pt ca va si trage mai rau. la mine consumul mediu pe 3000km a fost 11.9 dintre care vreo 600km afara din buc. |
pe la cate rpm ai schimbat viteza in aia 3000 de km?
|
:)) iti dai seama ca nu pot sa fac o medie.
am momente cand merg si calm si schimb la 2500-3000 si desigur momente in care nu shimb la 3000 :D consuma putin in raport cu puterea datorita geometriei variabile si injectiei directe de benzina alt fel de exemplu pt consum mic: daca nu o calc peste 30% din cursa presiunea in turbina e inexistenta, adica sta exact pe 0 bar, exact ca un aspirat. |
auzi cat te-au costat jantele de pe masina ? si de unde le-ai luat?!
o sa arate ff frumos daca ii pui kit-ul ala de tuning de la ei |
care kit de tuning de la ei? nu e deja pe masina? mie asa mi se pare :P ma rog, fara eleron si praguri
jantele sunt wolfrace yakuza asia-tec, importator este reprezentanta ford in aviatiei, fix de la baza podului baneasa jantele sunt pe 17, pret in jur de 750-800E |
2 Attachment(s)
mda ?! nu pui kit-ul ala de tuning de la seat la asta m-am referit.
Pai pune si u niste poze mai clare :) |
uite aici poze si info cate vrei :)
http://tuning-romania.blogspot.com/2...t-leon-fr.html |
ceva ceva ai mai facut?:-P
|
o zgarietura pe partea dreapta :))
|
frumoasa masina...
|
gracias.. am inceput documentarea pt o alta turbina si restul modificarilor ce se necesita..
|
da ai un indicator care iti arata presiunea din turbina?(ma refer din frabrica daca are)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning