![]() |
Re: AG 33 WRC Pitesti
Quote:
|
pai ii injectie.monopunct.adica un singur injector.nu stiu sigur daca poti sa ii maresti puterea din calculator la tipul asta.da sigur ii injectie.
|
Am inteles ca si la injectiile astea de pe dacii merg aranjate putzin la calculator si le maresti putzin puterea si consumul totodata :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Dragutza masinutza ta, imi place ca esti interesat sa o modifici treptat dai bataie in continuare ca iti iese, sunt si eu interesat sa pun geamuri electrice daca aveti pareri sau idei dati click mai jos.
|
parearea mea e ca sunt utile. una e cand dai la manivela si una e cand apesi pe buton mai ales ca ai dacie si e masina ta.
|
sal!!!imi place masina ta!!!
SECTIUNEA DE PROVOCARI ESTE IN ALTA PARTE SI NU AICI....B-83-DAC |
Injectia la dacia berlina e mai mult un fel de perfuzie.
|
vali unde este masina ta ca nu am mai vazuto ,am auzit ca au venit camatari si au lat masina
|
Quote:
|
wrc-ule lafel are si fr ceasurile la bord la fel ca ale tale cu leduri,
1.lui nu ii face punct in jumatea ceasurilor. 2.a schimbat placutele alea de jos de turometru si de vitezometru si a pus dalea de logan, toate alea se aprind rosii. 3. a dat gemuletele jos de la ceasurile de apa,benzina,ulei care se aprindeau rosii acu se aprind albastre 4.are rama de la ceasuri neagra si e mai misto decat alba, fao si u neagra 5.fr a schimbat toate becurile de la ceasurii si le-a facut cu leduridecat la ceata si la alte pericole mai are becuri |
Tare masine,sa o stapanesti fara incidente si sanatos.
Am doua intrebari: 1 c ai patit cu gabori,si d c? 2 poti pls sami dai si mie mai multe detali despre geamurile electrice(pretul la kt a ajuns) |
arata rau cu ledurile puse asa. mai usor era sa scoti becurile alea din suportul ala, luai 3 leduri, le taiai din "craci" si le bagai in locul becurilor.dupaia taiai placuta aia de circuite sau mai simplu intrerupeai un conductor unde montai rezistorul.incercai sa schimbi ledurile in suporti pana se aprindeau toate.arata mai bine si nici nu faceau punct in mijloc.asa cum a mai zis cineva arata mai bine cu marginea neagra.uite la mine cum se veda.nu t supara pt critica.incerc sa t ajut.
|
2 Attachment(s)
uita-te la pozele astea.arata mai bine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning