![]() |
Re: E36 - 2.5 coupe
Toma necredinciosul, Ati vazut voi vreo masina iesita din mana lu caius sa nu fie exceptionala? eu zic ca are el grija sa fie bine mai ales ca arata destul de bine si inainte dar unele persoane cu alte gusturi au abuzat de masina, Ideea e ca e pe maini bune si astept cu nerabdare rezultatul final!!!
|
4 Attachment(s)
mersi pt. incurajare.. :lol:
ZEKY.. vb. pe mess... cateva poze de azi ... folie + jantele sus... aa... stiu ca o sa ma injuri lau.. dar am dat jos stickere de pe bara.. :rolleyes2 |
e bomba masina, stai sa vezi cum va arata cand va fi gata :D :peace::yikes::bunch::bunch:
|
Quote:
|
mersi pt. apreciere...
arata putin altfel.. cu folie si jante.. :D fresh top 40... azi am achizitionat alta bara fata.. noua cu grila/bandouri/lipp ... |
burta pe....... scaun Myagi the biker si fa' ce trebuie facut si trimite bara aia moka=))
si tine rotile:)) |
o sa iasa super si asta,dar parca ma lasat masca cabrioul,trebuia sa il mai rasfeti putin cu ceva poze:lol:
anyway bafta cu e36 sa iasa caius style'8) |
Quote:
|
myky99 .. ma nebunule ma ... trimit bara.. dai si tu un praz ??
JusT_SaY_BoBo .. da, cabrio a fost cam tot ce mi-am dorit... nu am apucat sa-i fac poze ca tot plecat am fost.. si oricum nu mai apuc sa ma bucur de el.. laurentiu_tim .. o facem cum trebuie si ti-o dau inapoi :lol: o sa fie ok si pisica... sa vedem daca ma ajuta fratele meu ADEEFU' .. :lol: toata baza'n el... |
Quote:
|
Felicitari pentru jante! Chiar ii sta bine.
Poate daca era dupa mine, doar poate arata mai bine masina cu mijlocul facut in culoarea masinii. Deh! Pareri proprii! |
Misto masina ... astept sa ma uimesti si cu acest proiect.. bafta ...poate trec pe la tine sa vad cum decurge treaba ...
|
myky99 .... :*
mytza_toxic ... sincer.. nu, nu-mi plac jantele aceasi culoarea ca si masina.. Parazitu99_2fast4u .. masina sta de 4 zile... n'am avut timp de ea..astept sa vopsesc bara fata si sa o montez cu toate accesorile pe ea :D si mai unele mici modificarii... revin cu poze... urmatoarea investitie... nr . de TM :lol: |
4 Attachment(s)
jante noi .. 8j ET 10 .. 10j ET17..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning