![]() |
Re: URs 2.5 24v provoaca
looooooooooooool :)
|
ma bag si eu pt ca am cam "ruginit" de atita activitate. se pare ca masina ta merge f bine
|
masina trage foarte foarte bine . Felicitari alfa pt asemenea urs . Imi doream de mult sa vad un urs stock in mintile lui :D . Frumoase incaltari. Iti urez la cat mai multe victime . 8)
|
Quote:
|
cand te dezcalti de sosete sa ma anunti sa ne mai dam ca mi-a placut, mai putin faza cu plecarea unde era jale :P
|
pai nu mai face santos confuzii ca pe mine inca nu m-a batut! si am daor 215 :P
nu m-a batut k nu m-am pus cu el la start knd avea slikurile :P fara slikuri e cu mine! knd o avea si kelu soft o sa fie acolo cu el! oricum ideea e k bate GTi d 200 :P:lol: |
ZGb te astept tata la start.Se pare ca gumele alea care mi le-ai dat chiar merita efortul.
@KWX-nu cred ca am vreo sansa cu tine dar nu dau inapoi de la nici o provocare asa ca daca ne vedem nici o problema ;) |
Quote:
Daca nu vezi ca sunt alte treaduri care dabea asteapta sa fie umplute de faze gen looooooooooooooooool.;) |
daca ai fi in raza mea de actiune te-as incerca fara sa ma gandesc , ca si pe multi altii defapt. pana una alta ne despart multi km.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In orice caz astept un LET in mintile lui la o linie. |
Nenea, nenea, daca vin in Bucuresti ne onoram reciproc cu niste fum?
|
A mea nu da cu fum :)))) dar ne omoram binenteles.
Daca il dai pe Kelu ma dau si eu cu tine :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning