![]() |
Re: Bmw Seria 6 vs CL sau SL ?
Pai daca e sa o luam logic :
E-klasse este competitorul direct al lui 5-er E-klasse coupe este coupe-ul respectiv cabrio-ul clasei E (aceeasi platforma daca nu ma insel) 6-er este coupe-ul respectiv cabrio-ul lui 5-er (aceeasi platforma) Deci logic ar fi ca 6-er sa fie competitor direct cu E-klasse coupe/cabrio |
S-a mai spus , E-klasse Coupe foloseste platforma de la C-klasse , din aceasta cauza nu putem compara 6-aru cu el .
|
Platforma ca platforma - nu pe multa lume intereseaza acest aspect, insa exista o diferenta uriasa intre preturile celor doua automobile.
De exemplu, in Romania cel mai scump E-Class Cabrio costa cu aproximativ 12.000 euro mai putin decat cel mai ieftin 6 Cabrio. Iar acelasi lucru va fi valabil cel mai probabil si in cazul E Coupe vs. 6 Coupe. Din punctul meu de vedere, BMW Seria 6 e in aceeasi liga cu Jaguar XK si Porsche 911 Carrera - desi sunt aproape sigur ca fiecare dintre cele trei modele are clientii sai bine definiti. |
Quote:
|
Cine a stat vreodata intr-un CL n-are cum sa sustina ca e in aceeasi clasa cu 6. Eventual e cu 6 clase peste.
Nici cu SL nu e, avand in vedere numarul de locuri si dimensiunile. SL nicidecum nu e in clasa cu Z-urile. E cam aceeasi diferenta de clasa intre Z-uri si SL ca intre seria 6 si CL. Ca sa duc un pic comparatia spre absurd, pe aceeasi cale de logica, Kia Opirus e in aceeasi clasa cu seria 5...come on! |
Quote:
Quote:
|
CL este S coupe.....deci clar CL iar SL-ul e prea pt fitzosi fiind in aceeasi categorie cu Z4, totusi seria 6 e Bmw si arata super, si mai bine decat in aceasta stai doar in CL, iar in SL stai prea jos dupa parerea mea, ceea ce la un adica e si periculos.....da nah pt unii "danger is their middle name" si le place sa aiba senzatii sportive.
|
Cum naiba sa fie SL-ul in aceeasi categorie cu Z4 ? Iti iei 3 Z4 de banii unui SL.
|
Si cu SLK ce facem?
|
Quote:
|
Eu stiam asa (nu stiu cat de bine, am citit mai multe mai sus)
deci: a4 || seria3 || c-class a5 || seria3 coupe || c-class coupe &&e-class coupe A6 || 5-er || e-class a7 || 6-er || cls A8 || 7-er || s-class slk || z (audi nu are concurent aici) nu stiu sigur care-i treaba cu e-class coupe ... iar despre cl nici atat Pentru cei documentati mai bine ca mine ii rog sa ma corecteze. Asa stiam eu. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar TT nu prea are legatura cu Z4. Z4 este cu SLK la bataie. Audi TT are 4 locuri, plus cam alta gama de motoare oferita, cam sub Z4, plus un interior sub cel al BMW-ului. Sa nu mai zic si de pret. nu prea pot sa ii gasesc un rival direct tt-ului la mercedes sau bmw |
El nu se referea la Seria 6 GC ci la ala normal, care nu are legatura cu A7-le.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning