![]() |
Re: Service (probleme auto)
eu numa cand dau in spate si pun frana se aude o puscatura
mi-o zis cineva ca-i amortizoru gata, mi-am luat altu tot asa face, ceva idei? |
Quote:
|
ZanDer - eu am avut o problema asemanatoare si era.....esapamentul care lovea usor in caroserie (nu era o bataie tipica pt. esapement si semana cu un sunet de planetara care se duce)
Eu am un Renault 25 si la mine esapementul vine pe partea stanga a masinii....nu stiu cum este la tine dar cred ca merita sa arunci o privire mai atenta.... Am uitat sa-ti zic ca se auzea, ca si la tine, numai cand masina era mai incarcata sau la hopuri mai mari....Bafta!!!! |
Quote:
|
teava atingea usor caroseria.....
era un zgmoto tare ciudat... io zic sa o pui pe un canal sau pe elevator si sa misti de esapamet si poate se vede sau se aude ceva....oricum m-a chinuit si pe mine pana am gasit buba.... |
oare sa fie extraterestrii? oare sa existe viata dincolo de pamant? oare cine? ce? unde?
the truth is out there :) |
Quote:
de curatatu injectoarelor, nu stiu ce sa zic... stiu o firma da e din bucale care curata injectoare cu ultrasunete... |
oool... am fost cu o secunda mai prompt ca tine oli :rolleyes2 :lol:
ce batea? |
dezvaluie misterul oli
|
deci ... dupa vreo 3 ore de examinare foarte amanuntzita, si dupa miscari de motor si tot ce se putea am constatat suta la suta ca nu ii galeria sau evacuarea ... si dupa ce fac o tura ca sa vezi ... se auzea un pic altfel bataia, si cu prietenul meu mecanic cu usa deschisa si capu sub masjina ( asta in mers ) am constatat ca ii planetara stanga ( sau ceva element de'a ei ) ... da ii ciudat ca, am lucrat'o si pe aia cand am facut reparatziile ... se pare ca totusi nu a iesit bine treaba atunci ... ma rog ... macar sjtiu acuma ce bate :D
|
sal .unde pot sa gasesc garnituri pt injectoare de pe k-jetronic(injectoare
nu sunt cu comanda electrica)garniturile sunt conice. |
la piese auto...sunt o gramada de magazine pe fabricii
|
am fost la toate magazinile alea si nu au bagp...........:chainsaw:
|
tu esti ala la care nu i-am adus filtru' de aer? :rolleyes2 :lol: